При последното каране там с Мери и Ники обсъдихме варианта при хубава прогноза за времето да започнем карането в новата 2014 там, където го завършихме, а именно в Кресна. Та ако има желаещи, да вземем да се разберем нещо?
Аз този път едва ли ще мога да взема колата, така че си търся място в някоя друга - ако Мери и Ники са на линия, направо си запазвам в тяхната, ако може.

Карането ще е в района на Кресна и Горна Брезница. Евентуално може и Крупник, ама по-скоро там само ще завършим с мощна вечеря в неделя.
Спането ще е в Градешките минерални бани (ако има места) за тези, които предпочитат ниска цена, или някъде на хотел (за тези, които предпочитат нормален лукс). Който желае, може да дойде и само за един от двата дни.
Тръгването в събота предлагам да е около 7 часа, а срещата в Кресна в неделя да е в 9:00 ч, тъй като за тогава ми се върти един голям пъклен план за каране от типа Кресна - Горна Брезница - Смолни връх - пътека към Крупник, но само до средата - качване по част от Обиколната над Крупник или по долната на Щуров и спускане по супер-трудната пътека към Кресненското ханче. То на идеи съм смел, ама такова каране на дължина идва към 50 км, така че е малко вероятно да го изпълним и ще трябва в движение да правим промени в маршрута - варианти за това има. Във всички случаи зорът ще е голям... Предупреждавам, че ако тръгнем да правим точно това каране, то няма да се хареса на хора, които обичат като започне спускането, да е все такова - напротив, тук ще има непрекъсната промяна на наклона, което доста ще ни изстиска. Що се отнася до съботата, тогава карането ще е по пътеките в района - кратки, стръмни качвания по черни пътища и кратки, предимно технични спускания по пътеки.