dhmaniak написа:от къде мога да си взема накладки за formula oro bianco greg minnaar?![]()
Vitoshki написа:Откъде мога да си намеря накладки за Quad Deuce FR? Знам че Clarks правят такива накладки, но разпитах в Максбайк и ми казаха че нямат. От velos-bg.com където се продават спирачките не намерих такива накладки?!
tenesy написа:Vitoshki написа:Откъде мога да си намеря накладки за Quad Deuce FR? Знам че Clarks правят такива накладки, но разпитах в Максбайк и ми казаха че нямат. От velos-bg.com където се продават спирачките не намерих такива накладки?!
Тук си пише Deuce http://velos-bg.com/product_info.php?cP ... cts_id=457
Vitoshki написа:tenesy написа:Vitoshki написа:Откъде мога да си намеря накладки за Quad Deuce FR? Знам че Clarks правят такива накладки, но разпитах в Максбайк и ми казаха че нямат. От velos-bg.com където се продават спирачките не намерих такива накладки?!
Тук си пише Deuce http://velos-bg.com/product_info.php?cP ... cts_id=457
Да, обаче пише че е съвместима само с Quad Dice, а такава спирачка няма. Сигурно е правописна грешка...
XCR120 написа:Здр искам да питам дали ще е удобна рамка ram httwo за стрийт на сингъл спиид
п.п. Мерси предварително
az_li написа:Здравейте, бихте ли ми казали колко тежи шината Crosser X6?
msniki написа:az_li написа:Здравейте, бихте ли ми казали колко тежи шината Crosser X6?
тегло 556 г
След малко търсене из гоогле.
veskox написа:На някой да му се намира 1 спейсър за (Hollowtech 2) 2.5мм или да знаете от къде може да се закупи
Sartor написа:Колеги, търся да си направя диоптрични спортни очила - искам директно стъклата да са интегрирани, а не да се слагат допълнителни лещи......
Sartor написа:Sartor написа:Колеги, търся да си направя диоптрични спортни очила - искам директно стъклата да са интегрирани, а не да се слагат допълнителни лещи......
След ходене по оптиките в София, за съжаление не успях да намеря нищо подходящо.
За сега това точно което търся се прави със сигурност от Rudy Project очилата - имат модели, които позволяват директно "вграждане" на оптиката в лещите или посредством клип (като много други модели). Rudy Project нямат представителство в България, което усложнява поръчковите лещи.
gilb написа:Sartor написа:Sartor написа:Колеги, търся да си направя диоптрични спортни очила - искам директно стъклата да са интегрирани, а не да се слагат допълнителни лещи......
След ходене по оптиките в София, за съжаление не успях да намеря нищо подходящо.
За сега това точно което търся се прави със сигурност от Rudy Project очилата - имат модели, които позволяват директно "вграждане" на оптиката в лещите или посредством клип (като много други модели). Rudy Project нямат представителство в България, което усложнява поръчковите лещи.
В Сити център София на партера до Пикадили има оптика Joy,там имат само един модел,но той много ми допадна.
Можеш да идеш да му хвърлиш едно окоОнзи ден седеше на витрината им даже.
star написа:Avid elixir 5 2013 vs Shimano SLX 2013 ще се ползват за предни спирачки?????
PtD написа:star написа:Avid elixir 5 2013 vs Shimano SLX 2013 ще се ползват за предни спирачки?????
SLX
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта