НАКОЛЕНКИ

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

НАКОЛЕНКИ

Мнениеот basas » Сря Яну 22, 2014 7:20 pm

предполагам че има още доста теми за избор за наколенки но рових и не открих това което търся мисълта ми е... какво мислите за наколенките лизард скинс тези дългия вариант имат ли дефекти и кои други наколенки ще ми препоръчате които могат да се закупят от българия :) карам по горите и се надяваме да ме предпазят.. :) благодаря :dontknow:
basas

Рейтинг: 1180

Re: НАКОЛЕНКИ

Мнениеот Yavkata » Сря Яну 22, 2014 8:30 pm

Въпроса ти е по-скоро за някой от Продуктовите форуми, ама нейсе. За гори и храсталаци са перфектен избор. Удобни са за въртене при разхлабени горни ленти. При спускане не съм усетил да се смъкват или извъртат. "Дефектите" им са, че се слагат малко по-бавничко, при небрежно прибиране в раницата лепките се оплитат като октопод. Възникват и разногласия коя е лява , коя дясна. За мен лично по-удобно се носят като лепките са от външната страна на крака, въпреки ,че конструктивно по-логично изглежда допълнителната пяна в областта на коляното също да е от външната страна. За мен и моя стил на каране, това са най-добрите и удобни наколенки.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Назад към Общ форум