Lostsoul923 написа:Някой да има опит с кевларени накладки, че се каня да си поръчам да пробвам?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
gosh6o написа:Възможно ли е на вилка XCR (по-скоро е и въпроса е как се прави) да се изтърбуши заключването и да се сложи рибаунд? Какви биха били плюсовете и минусите? Струва ли се да си взема такава вилка или да търся със нормално заключване или без. Тази която ще взимам, рибаунда се управлява от врътката за заключване. Възможно ли е да се измайстори така? Би следвало да няма дрънчене от заключването вече? Ако целта е само стоте и 20 милиметра ход и е супер запазена на добра цена да я взимам ли?
Skoinks написа:gosh6o написа:Възможно ли е на вилка XCR (по-скоро е и въпроса е как се прави) да се изтърбуши заключването и да се сложи рибаунд? Какви биха били плюсовете и минусите? Струва ли се да си взема такава вилка или да търся със нормално заключване или без. Тази която ще взимам, рибаунда се управлява от врътката за заключване. Възможно ли е да се измайстори така? Би следвало да няма дрънчене от заключването вече? Ако целта е само стоте и 20 милиметра ход и е супер запазена на добра цена да я взимам ли?
Въпрос: А защо просто не си вземеш: http://screambikes.eu/bg/vilki-amortisi ... -r-26.html
XCR120 написа:искам да питам дали ботуши от Suntour Duro ще станат на Suntour XCR и също така дали и пружините от Duro 130мм дали ще станат на XCR???
п.п.Мерси предварително !!!
XCR120 написа:http://www.youtube.com/watch?v=TvkJh9Hy9z0
този инструмент от 2,17 как се казва и от къде мога да си купя такъв ?
XCR120 написа:искам да питам дали ботуши от Suntour Duro ще станат на Suntour XCR и също така дали и пружините от Duro 130мм дали ще станат на XCR???
gosh6o написа:Възможно ли е на вилка XCR (по-скоро е и въпроса е как се прави) да се изтърбуши заключването и да се сложи рибаунд? Какви биха били плюсовете и минусите? Струва ли се да си взема такава вилка или да търся със нормално заключване или без. Тази която ще взимам, рибаунда се управлява от врътката за заключване. Възможно ли е да се измайстори така? Би следвало да няма дрънчене от заключването вече? Ако целта е само стоте и 20 милиметра ход и е супер запазена на добра цена да я взимам ли?
gosh6o написа:gosh6o написа:Възможно ли е на вилка XCR (по-скоро е и въпроса е как се прави) да се изтърбуши заключването и да се сложи рибаунд? Какви биха били плюсовете и минусите? Струва ли се да си взема такава вилка или да търся със нормално заключване или без. Тази която ще взимам, рибаунда се управлява от врътката за заключване. Възможно ли е да се измайстори така? Би следвало да няма дрънчене от заключването вече? Ако целта е само стоте и 20 милиметра ход и е супер запазена на добра цена да я взимам ли?
Като мисля по въпроса това с патрон ли трябва да се прави или? Подлежи ли на сервизиране и как?
gosh6o написа:Цялото удоволствие с вилката ще ми струва 70лв. Мисля си струва. За втора ръка вилка става въпрос. Началната идея беше да се намери вилка на приемлива за мен цена със 120мм ход. Щом е възможно да се измайстори, дано поне е качественоМерси за бързия отговор приятелю
gosh6o написа:Xcra с въпросната модификация.
XCR120 написа:колко мм са дебели стеншъните на Duro ?
Мерси предварително !
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта