работа през лятото

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

работа през лятото

Мнениеот tay » Нед Яну 26, 2014 7:33 pm

Здравейте :peace: .Исках да попитам,каква работа мога да си намеря през лятото на 14 години съм и досега не съм работил.И искам да започна защото много се запалих по downhill-a и ми трябват пари.Ако някой е по-запознат и е работил на такава възраст моля да ме насочи.И без хейтърски изпълнения.Поздрави :beer: :wavey:
карам
downhill
tay

Рейтинг: 1085

Re: работа през лятото

Мнениеот Ozzie » Нед Яну 26, 2014 7:56 pm

Освен в някакъв семеен бизнес, други опции нямаш. И пак ще бъде извън закона.
За да работиш законно в нашата страна, трябва да имаш навършени 16 години, освен това трябва да се премине през известен етап бюрокрация.
Повече информация в кодекса на труда.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот DragAirlines » Пон Яну 27, 2014 9:55 am

Темата е точно за "Общ форум"... Вярно, че е зима, ама това и за зимна тема не става. :smash:

Не го казвам с лошо чувства, но не е тук мястото, да се дават съвети за живота. Иначе е хубаво, че на тези години си се запалил по спорт, а не по нещо друго...

айде със здраве
DragAirlines

Рейтинг: 1260

Мнениеот mariko » Пон Яну 27, 2014 12:44 pm

За положението с истинска работа май Ozzie е обяснил достатъчно подробно, но предполагам, че нямаш възможност да работиш при някого в семеен бизнес.
Опитал ли си да обсъдиш идеята с родителите ти и да видиш не може ли те да ти купят колело срещу изпълняване на определени задължения в къщи? Според мен това е най-подходящата "работа" за човек на твоята възраст, а и е сигурно, че "работодателя" ще е най-коректен към теб :)
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане-
огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Аватар
mariko

Рейтинг: 1785

Мнениеот taurus13 » Пон Яну 27, 2014 1:04 pm

Търся си подходяща работа за зиме и лете, ма предимно зиме, която да ми позволи да си купя мечтаният велосипед, тъй като съм много запален по това хоби. Незнам дали тва дето съм на 41 е проблем, щото е като 14 ама наопаки. Предпочитам работата да предимно зимна, за да мога да карам летоска мечтания велосипед, а през зимата да не ми остава време да пиша глупости по форума.
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот Rayko » Пон Яну 27, 2014 1:09 pm

Не му давайте работа на тоя, и го уволнете от сегашната! - искаме да го четем!
о879 зз 4о з6
Аватар
Rayko

Рейтинг: 2000

Назад към Други