maxim98 написа:Гаранцията на рам е.Ако сцепиш рамката ще ти дадат 50% намаление ако си купиш нова рамка.
KristiqnK написа:Това от къде го прочете или някой ти го каза?И като е толкова зле DHX- а защо никъде не съм видял поне една снимка на пукната или сцепена рамка?
Не се заяждам не го приемайте така, просто питам.
KristiqnK написа:Точно обява за RAM DHX2 не съм виждал и в момента не виждам. Има ram xc и прочие... забелязах и че има няколко обяви за Ram DHX--- !!!!DHX!!!, аз говоря за DHX2, а за тези рамки нямам представа колко са здрави и на пръв поглед наистина не ми се виждат много читави. Да добавя само, че в темата "с какво се сдоби част 2" гледам няколко човека са си взели също тези рамки.Но както и да е.
TheUndertaker взимай пуканки и гледай.![]()
KristiqnK написа:Много лесно, а ти как прецени, че ако много хора вземат DHX2- ки масово ще се чупят рамките?
Не съм преценил, че ще започнат да се чупят масово, не знам как разбра това... Казах, че ако повече хора караха DHX-ове, щяхме да виждаме повече счупени... Не знам как да ти го обясня по друг начин.
Ако 1/1,000 рамки се чупи, а на пазара има 2,000 рамки, ще видим примерно 2 счупени. Ако има 200,000 рамки, ще видим 200 счупени. Чаткаш ли?
Не си видял, щото не е каран толкова. Като почнат всички да карат DHX-ове ще видиш счупени колкото искаш.
А сега кажи, че ми стана мноу интересно, как аджеба телепатично разбра, че не стават рамките.
vatakov написа:Роб Смит пасти да яде пред пичовете с C1-ци, къде ги сравняваш ти.
Ооо, DHX2-ката се цепи много лесно, само след няколко минути рязане с ножовка, не издържа дори на ъглошлайф, абе боклук, цъ, не става.
Сега сериозно, автора на темата кара с drag С1 и 66 и не е успял да я счупи (представям си какво разбира под DH) а вие се притеснявате дали ще счупи рамка за спускане.
vatakov написа:Роб Смит пасти да яде пред пичовете с C1-ци, къде ги сравняваш ти.
Skoinks написа:(Няма да те питам защо на 15 мама ти дава 5 хилки за колело)
Никой не е казал, че е кашкавалена, освен колегата с рентгеновото зрение. Ако имаш парите, взимай я си я карай.
KristiqnK написа:Явно за мен говориш, виж хубаво какво съм казал за DHX2- ката и не коментирай без да ми прочиташ мнението както трябва. Явно през ред четеш мненията на хората. За това, че не е чак толкова добро колело говорех за стария РАМ!
Никола за пореден път ти казвам - колелото ще ти върши работа и за много години напред, особено ако си го обслужваш редовно.
аз говоря за DHX2, а за тези рамки нямам представа колко са здрави и на пръв поглед наистина не ми се виждат много читави
KristiqnK написа:Леле колко си прост. Съжалявам много, но наистина е така.
С думите "Аз говоря за DHX2" имам в предвид че досега обяснявам, че DHX2- ката е добра, СЛЕДВА ЗАПЕТАЯ "а за тези рамки"- това е за стария модел и казвам, че не знам колко е здрав, но не ми се вижда читав, а и мненията за него са лоши, не един каза че му се суче задницата!!!
И защо ми е да пиша колко лошо е това колело като преди 2 месеца аз самият си го взех, сега го карам, правя си кефа и ми е супер!!!
А ето за да ти светне стария DHX от 2008 година. (снимката я взех от интернет )
Точно обява за RAM DHX2 не съм виждал и в момента не виждам. Има ram xc и прочие... забелязах и че има няколко обяви за Ram DHX--- !!!!DHX!!!, аз говоря за DHX2, а за тези рамки нямам представа колко са здрави и на пръв поглед наистина не ми се виждат много читави. Да добавя само, че в темата "с какво се сдоби част 2" гледам няколко човека са си взели също тези рамки.Но както и да е.
N.i.k.o.l.a написа:vatakov написа:Роб Смит пасти да яде пред пичовете с C1-ци, къде ги сравняваш ти.
Сякаш не си почнал и ти с твърдак, че да се заяждаш само.![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта