Благодаря предварително!
П.С Бюджетът ми е 1200лв
това е спешълайзът http://bikescenter.bg/velosipedi-bg/pla ... treet-1-bg
EccentricMOTION написа:По велосипеда на Specialized няма нищо, което да е подходящо за street/dirt/dh - компонентите отговарят на велосипед за разходки в парка, който струва не повече от 500лв.
Бих избирал между C-1 и 4х-а.
msniki написа:EccentricMOTION написа:По велосипеда на Specialized няма нищо, което да е подходящо за street/dirt/dh - компонентите отговарят на велосипед за разходки в парка, който струва не повече от 500лв.
Бих избирал между C-1 и 4х-а.
То пък щото ц1-то има....
Голяма реклама му направи, да не ти плащат нещо от Драг или бачкаш за тях ?
Ц1 с това качество на изработка, не си заслужава парите въобще.
ОН:
Рам-а е най добре ако държиш да е ново колелото.
Рамката си е здрава и окомплектова е добра.
Ако 2-ра ръка искаш доста стабилно твърдаче може се намери за тези пари.
С доста по добри компоненти от тези които си показал
svetli55 написа:Да ви кажа аз карам drag c1 и съм много доволен карам го с зоом 650 който е с прожини boxxer 2010 и го пържа много не ме е предало нито пукнатинка и за 1200 можеш да си зглобиш невероятно ИЗДРАЖЛИВО c1
dhmaniak написа:ns bitch, ns surge, orange също имат хубави, dartmoor hornet, ns core![]()
успех с избора
svetli55 написа:Да ви кажа аз карам drag c1 и съм много доволен карам го с зоом 650 който е с прожини boxxer 2010 и го пържа много не ме е предало нито пукнатинка и за 1200 можеш да си зглобиш невероятно ИЗДРАЖЛИВО c1
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта