Преди да си помислите че става за обичайните заподозрени шофьори на МПС, тук става дума за велосипедист. Силно се надявам да се познае в писанията по - долу.
Та Понеделник вечер около 18:30 вечерта, място на събитието бул.България (в частта преди Тодор Каблешков, ако се спускаш от Бояна). Карам си аз (с колата) и гледам тъмна сянка държи СРЕДНА лента, без грам обозначения по себе си, няма жилетки (и аз карам без), няма светлинки. Ей така просто за да разберат другите какво са сгазили.
Та въпросния ИДИОТ, си караше най - спокойно в СРЕДАТА на един от натоварените булеварди и след като му отдадох дължимото с продължителен клаксон, ме подмина сочейки среден пръст. За жалост ла*ното не спря, да ми обясни защо аджеба кара така.
Та идеята ми на тези глупости дето пиша е, като седнеш над педалите вземи помисли че има и други участници в движението, които НЕ те виждат както ти ги виждаш. И ако ти видиш някой на 3 метра пред тебе и може да спреш с колело, то не така седят нещата с 2 тона ламарина.