uBaH написа:Нещо не си "хванал" какво се опита да ти обясни колегата bio ...
Вилка за 800+ пари, за да е пусната за 250 пари си има причина. И тази причина не е, че едното масло е за смяна, а доста по-сериозна. По-просто от това, няма как да го обясним.
kobso1245 написа:Ако ги гледаш от БГ-да, 300лв са. По немските сайтове вървят около 200-220лв.
За плочите-случайно, само ей така, да си разглеждал цените на плочите за 10-ка верига? Ако не си-направи го, ще се изненадаш от цените(то половината разлика е само там)...
А за факторите-поне 100грама по-леко и по-голяма здравина, а съм сигурен, че има и други ползи(моля линк към модела за 90лв, че така наизуст е малко тегаво да говоря).
В случая търсиш разлика само в здравината, което е малко глупаво, но пък не знам, поне моите разбирания са такива.
Пак повтарям-когато ти не виждаш разликата няма защо да ги купуваш. Щом има хора и ги карат-значи има причини.
uBaH написа:Виж средното (типа му) и коментирай пак. Ще намериш още някое и друго предимство на SLX-а.
ПП. Труватива, който си дал на линка е със средно PowerSpline. То не влиза в оная цена от 89 лв и струва още 29 лв.
xargs написа:Убягва ти, защото както е видно от темата, не си достатъчно навътре с байковете, за да видиш разликите. Освен това няма област в която цените да са право пропорционални на качество/здравина. Примерите ти пък с моторите и колите са съвсем неуместни. Амортисьорите за коли има и по 80лв, но спортните, с които трябва да сравняваш байковите почват от няколко хиляди (последните които си купих бяха 3к и са от най-ниския клас). Тъй че да, ако нямаш големи изисквания, няма смисъл да си купуваш повече от средния клас. Ако имаш изисквания, харесваш техниката и я разбираш си плащаш за по-висок клас компоненти, които идват и с повече екстри. Дали си заслужава - за теб явно не. За други явно да, затова и има класове части.
Ако искаш да си тролиш на спокойствие, използвай някоя от спамерските теми, защото всичките ти последни постове са офф, а повечето ти постове в темата пък показват пълно неуважение, към хората които ти обясняват и се стараят да ти помогнат. Колегата bio още в първият си пост ти беше обяснил всичко точно по въпроса ти.
kobso1245 написа:xargs ти е отговорил много точно.
А иначе-за какво тогава са ти СЛХ??????? Карай си Труватив-а или каквото караш и се кефи.
uBaH написа::offtopic:
Аз пък си имам и си карам SLX. Явно или съм тъп, или имам пара за харчене, или защо пък не и двете
kobso1245 написа:Малко офтопик, но сега взех да прочета цялата тема и ми направи впечатление това дисковете(203) или по-скоро как ще се връзва с това и аз карам предимно градско и извън градско ?
Иии да, при тези дискове НЕ взимай тази вилка(ако си решил да я взимаш де), че направо...
uBaH написа:Еми аз си ги ползвам и трите плочи, айде най-малтова гиката - рядко. Иначе километрите до тука трябва да са към 4500. Въртя три вериги, през 800 км - чел съм, че имало някакви ползи.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта