Честито с новите цени на ДРАГ

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Честито с новите цени на ДРАГ

Мнениеот lostrider@ » Пет Фев 07, 2014 11:26 pm

:offtopic: То, т'ва колкото е оффтопиц, толкова и не е...

Абе, хора, не разбирам откъде идва изненадата и възмущението ви. От вчера ли сте тука? :confused:
Преди 6-7 години си купувам едни обукви на Head от някакъв магазин на Витошка, да речем за 140 лева. Вече не помня точно колко струваха, но беше нещо от тоя порядък. Ениуей. Направо ми се разхлопа сърцето, когато три или четири години по- късно (ама съвсем сериозно), отново по случайност (и за съжаление), посетих същия магазин. Знаете какво следва, нали? Същите обукви, даже на същия рафт и...мхм. Познахте! Имаме победител, защото цената на тия цървули не беше мръднала дори с 50 с'тинки. Е, аджеба, м*ма ви мръсна циганска, не се ли скапа тая кожа вече? Не се ли разпаднА тоя каучук? Няма ли нова серия или модела е толкова сполучлив, че Head са направили поръчка в тайванския завод за целото човечество? Най- ми е любимо, когато с един колега, чат- пат, по време на обедната почивка, отскачаме до sport depot в Младост. Е, нещата са трагични, просто. Като се започне от Vibram - менте, мине се през идентичната ситуация разказана по- горе, та се стигне до страшнички цени на якета от yesterday-established-brand.
Относно "сгрешените" цени в сайта и целия спор... То, май така и не се разбра какво е станало или аз не съм прочел като хората, но си мисля, че цените на Веломания са сгрешени изначално. Другата ми теория е, че в панела за въвеждане на цените, някой по погрешка е драснал един ред в source кода и системата умножава всичко x 2. Имам подобно съмнение, защото когато сравнявам обсъждания тук магазин със западни сайтове, все така излиза - тъ-тъ-ръ-тъ-ръ, нещо си Avid x 2 = доста повече. Примерно. :dontknow:
Sorry, не искам храня с голямата лъжица, ама се налага. Искам ми се да избера българското, ама как да стане? Май е по- добре да спра преди да съм започнал да изливам яда си за глупости. Щото, това наистина са глупости. Ще се съглася, че не всеки има възможност да пазарува онлайн. Предполагам, че това в кратки срокове ще се промени. Млъквам! И без това избягвам да пиша често във форума, но ми е мръзнало да ме цакат с всичко и това е причината изобщо да не пазарувам подобни стоки оттук. Това е от мене. Със здраве. :beer:
Аватар
lostrider@

Рейтинг: 2000

Мнениеот taurus13 » Съб Фев 08, 2014 12:09 am

Ама ти може да искаш да избереш българското, ама те теб не искат. :)
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот KrK » Съб Фев 08, 2014 8:54 pm

Godfadar написа:новата шосейка Мастер ПРО ми отлетя,едвам добутах до 900 кинта...днес подсвирквам весело с усмивка на уста и ходя да запазвам една и викат 1526лв пич :roll2: САМОЗАСТРЕЛЯХ СЕ,а после се ядосах и пуснах тема за наливане ХЕЙТ :evil: :evil:

Шосейката е твоя, цената гледам е "поправена".
KrK

Рейтинг: 1300

Мнениеот APD » Пон Фев 10, 2014 11:56 am

То да бяха само ДРАГ, я вижте например колко струва една тапа за шиманска спирачка в CRC или някой друг магазин. 3-4-5 лева, намалена от 6-7 ... Дооообрееееее :popcorn:
APD

Рейтинг: 977

Предишна

Назад към Общ форум