Drag Hacker Вилка

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag Hacker Вилка

Мнениеот brannikkk » Вто Фев 11, 2014 2:23 pm

Привет на всички,днес си купих драг хакер и искам да му сменя вилката с мека,може ли съвет да ми дадете каква да бъде тя,имам ограничен бюджет от около 50-60 лева,вилката може да е и втора употреба.
Въпроса ми е следният:има ли такава вилка която направо да я монтирам на колелото,без да се добавят шайби разни и такива работи понеже не съм много вещ. Колелото ще се кара само градско ако това е от значение разбира се,вилката няма да се натоварва много,да не кажа изобщо.
Благодаря предварително на всички.
brannikkk

Рейтинг: 1200

Re: Drag Hacker Вилка

Мнениеот brannikkk » Чет Фев 13, 2014 12:25 am

Никой ли няма да се включи?
brannikkk

Рейтинг: 1200

Re: Drag Hacker Вилка

Мнениеот vatakov » Чет Фев 13, 2014 11:22 am

Здравей!

Никой, няма да се включи защото си пуснал темата в грешен раздел, трябваше да я пуснеш в "начален клас велосипеди и компоненти".

Все пак ще ти отговоря, за градско колело е по-добре да си държиш твърдата вилка, но ако си решил да си купуваш "мека" провери в пазара за употребявани такива.

Трябва да провериш размера на челото, normal или over size?

Ето ти една стара тема със същият въпрос. http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=112023

Успех в избора!
Продавам: Рамка за dual slalom/4X; Педали Azonic Accelerator
Аватар
vatakov

Рейтинг: 1765

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти