Aз пък искaм дa се оплaчa че ми тaфихa бaйкa и сегa трябвa дa се движa с противния грaдски трaнспорт.

synsens написа:сутрин. будя змейчето да заключи след мен. стигам до офиса 15 минути по-рано: йей, време за кафе, само да си заключа колелото. щрак.. и се сещам, че ключът е останал на връзката вкьщи. както и баджа за работа. няма кафе, не мога да вляза в офиса сама, не мога да си отключа колелото..
azze написа:Ъм...програма с 10 часа лекции в един ден. Мисля, че е точно за тази тема, както и за "Вицове&глупости".
msniki написа:...лекций...
msniki написа:8 часа упражнения имам всеки вторник.
Ебаси якото цял ден в Университета.
msniki написа:Като са лекций добре. Може се пропускат някой.
PtD написа:msniki написа:Като са лекций добре. Може се пропускат някой.
Незнайно защо си решил да пропускаш само тези по български език.![]()
![]()
msniki написа:azze написа:Ъм...програма с 10 часа лекции в един ден. Мисля, че е точно за тази тема, както и за "Вицове&глупости".
Като са лекций добре. Може се пропускат някой.
Пробвах го, не става...Ozzie написа:@рада
шоколад?
TheAnimal написа:За втори път ми изчезват контактите от телефона. Писна ми!!!
msniki написа:Почнах да се чувствам като единствения дебил които продава на сносни цени.
Като ми трябва нещо, няма 1 да продава на оферта.
Пример:
Кормилото облъскано цялата боя паднала, скъсено с 4 см от фабричното и му иска 90 лв... ново 110 лв "ама то в нз си кой сайт било 150 лв"
Просто перфектно....
N.i.k.o.l.a написа:Един час се мъчих да навра снимките на колелото си за продан.Никой сайт ли не може да побира качествени снимки освен ФБ!!!
moonlight написа:Хванах си стомашно-чревен вирус, май.Пък може и да е остър гастрит или колит. Неприятна история.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 30 госта