bayganio написа:здравейте,
Колко е голям стержена на рамките specialized p1 от 2010г примерно, някой има ли си на идея? Въпроса сам по себе си е тъп но никъде в нета не намерих информация с която да си отговоря....
bayganio написа:здравейте,
Колко е голям стержена на рамките specialized p1 от 2010г примерно, някой има ли си на идея? Въпроса сам по себе си е тъп но никъде в нета не намерих информация с която да си отговоря....
gosh6o написа:Не му я мястото тук, но от дълго време се чудя какво означава:
...
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:Вилката е с пребоядисани ботуши , но който ги разбира повече може ли да ми каже от коя година е, как да разбера , какво да гледам?..
Ozzie написа:@THEZOGGO
Някакъв крем за подхранване на кожата или някакво бебешко кремче срещу подсичане (така му викат майките).
И почивка.
naskoj написа:BIKERPRO написа:Вилката е с пребоядисани ботуши , но който ги разбира повече може ли да ми каже от коя година е, как да разбера , какво да гледам?..
Потърси серийния код. Би трябвало да се намира на долната корона или на арката. Трябва да е нещо като: ГГММДДхххх (година, месец, ден и още 2-4 цифри) като е възможно да има и букви в началото или края.А и още нещо ако пише примерно 08ММДДххх това означава че е произведена 2008, но е 2009 модел
Лично на мен ми изглежда като 2008, не не мога да преценя по снимките.
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
THEZOGGO написа:Ozzie написа:@THEZOGGO
Някакъв крем за подхранване на кожата или някакво бебешко кремче срещу подсичане (така му викат майките).
И почивка.
KaLO_1407 написа:Здравейте, от около седмица съм с врязан нокът в палеца на крака.![]()
![]()
Някой може ли да ми каже как да го оправя, ако беше лято щях да отида в Токуда за операция, и щях да си вися вкъщи. Само че, сега съм на училище и не искам да пропускам повече уроци. Бях чувал за медицински педикюр, но някой има ли инфо надежден ли е и тем подобни? Моля помогнете.
Bace_kz написа:Коя ? Всъщност до момента на никоя граница на Република България не са ми изисквали документ за собственост, но когато съм преминавал винаги е било с група, но не би трябвало да ти изискат документ без да имат някакви съмнения.
BIKERPRO написа:Вилката е с пребоядисани ботуши , но който ги разбира повече може ли да ми каже от коя година е, как да разбера , какво да гледам ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта