Drag Climber Help

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Drag Climber Help

Мнениеот simolop » Чет Фев 13, 2014 6:04 pm

Здравеите на всички сигорно има подобна тема и се извинявам ако се повтарям. Новак съм карам предимно из града има един много скапан крос и мисля да го махам понеже не става за нищо. Спрял съм се на Drag Climber намерих една много изгодна оферта (един от моето даскало го продава) и искам да ви питам да ли си заслужава. Та за 200 лв. с сингъл спид вилка XCR що годе добри курбели две капли за V-brake и оригиналното кормило и лапа. Не знам от коя година е рамата (не ми каза) но като я гледам мисля че е 2008 в доста добро състояни е и се чудя дали е добра инвестиция. Благодаря предварително
simolop

Рейтинг: 1198

Re: Drag Climber Help

Мнениеот evin » Пет Фев 14, 2014 1:48 pm

Че не е инвестиция, не е, но за тези пари си струва, ако състоянието не е скрапно
Аватар
evin

Рейтинг: 1542

Мнениеот simolop » Пет Фев 14, 2014 2:41 pm

Благодаря за отговора но ако може да ми кажете и кое е по-добрия избор според вас drag c1 или drag climber до колкото четох из форума разбрах че нямат голяма разлика и незнам към кои модел да се насоча. Благодаря предварително
simolop

Мнениеот evin » Пет Фев 14, 2014 3:48 pm

Рамките на последния Climber и C1 нямат разлика
Аватар
evin

Мнениеот simolop » Съб Фев 15, 2014 1:39 pm

Отново облагодаря за отговора. А другото което искам да попитам е каква вилка да му сложа и колко мм ход е най-удачно за street и jump?
simolop

Мнениеот evin » Вто Фев 18, 2014 9:50 am

Drag препоръчваха до 140-150 мм макс, за да не се спука челото на рамката
Аватар
evin

Мнениеот vatakov » Вто Фев 18, 2014 12:43 pm

simolop написа:Отново облагодаря за отговора. А другото което искам да попитам е каква вилка да му сложа и колко мм ход е най-удачно за street и jump?

Вилка с 100мм е перфектна за тези стилове, повече ход не е нужен.
Дал съм ти като насока три вилки, като първата е вилакта която най-много ми харесва, а третата най-малко.

1. RS Argyle
2. Marzocchi DJ (1,2,3)
3. SR Suntour Duro DJ

ПП Трябва да имаш в предвид, че по-голямата част от вилките са с 20мм проходна ос, което означава, че ще ти трябва и такава главина.
Продавам: Рамка за dual slalom/4X; Педали Azonic Accelerator
Аватар
vatakov

Рейтинг: 1765

Мнениеот msniki » Сря Фев 19, 2014 10:26 am

vatakov написа:
simolop написа:Отново облагодаря за отговора. А другото което искам да попитам е каква вилка да му сложа и колко мм ход е най-удачно за street и jump?

Вилка с 100мм е перфектна за тези стилове, повече ход не е нужен.
Дал съм ти като насока три вилки, като първата е вилакта която най-много ми харесва, а третата най-малко.

1. RS Argyle
2. Marzocchi DJ (1,2,3)
3. SR Suntour Duro DJ

ПП Трябва да имаш в предвид, че по-голямата част от вилките са с 20мм проходна ос, което означава, че ще ти трябва и такава главина.

Като лека добавка към това мнение, ако се разтърси автора може и да намери и на 9мм ос вилка.(2-ри и 3-ти вариант).
Което значи няма да има нужда от смяна на главина и инвестицията ще е по приемлива.
:agree:
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти