Задна главина DMR 6 Pawl

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Задна главина DMR 6 Pawl

Мнениеот djstivan » Нед Фев 23, 2014 5:16 pm

Здравейте . Интересувам се дали тази главина би издържала да се кара DH от човек тежащ 40кг , понеже се води за DJ :dontknow: http://screambikes.eu/bg/glavini-bmx-za ... -pawl.html
djstivan

Рейтинг: 1198

Re: Задна главина DMR 6 Pawl

Мнениеот andycu » Нед Фев 23, 2014 9:03 pm

Главина за Dj за 9 скорости и с QR и куха ос... нещо са си оплескали описанието в screambikes. За 200 или 300 лв аз бих заложил на нещо изпробвано(нюкпруф примерно). Пък и като си 40 кила и някоя формула може да ти свърши работа.
Успех с избора! :agree:
Ambition is for people without a plan.
Продавам: Dartmoor Hornet Боен твърдак http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=166845
Аватар
andycu

Рейтинг: 1300

Мнениеот sex mashina » Пон Фев 24, 2014 6:25 pm

Главината е много добра текствана е много заслужава си парите взимаи я!!! :beer:
sex mashina

Рейтинг: 990

Мнениеот sailman » Вто Фев 25, 2014 11:20 pm

andycu написа:Главина за Dj за 9 скорости и с QR и куха ос... нещо са си оплескали описанието в screambikes. За 200 или 300 лв аз бих заложил на нещо изпробвано(нюкпруф примерно). Пък и като си 40 кила и някоя формула може да ти свърши работа.
Успех с избора! :agree:

"Изпитаната" Нюкпруф главина е хабселютно идентична с QUAD QDH-03... Проверено е. Мерено, смятано и тъй нататък.
Свикнете с мисълта, че вече при повечето продукти въпроса опира до брандиране. :popcorn:
ВЕЛО 2009 Sus scrofa domestica
Аватар
sailman

Рейтинг: 2000

Мнениеот screamBoy » Съб Мар 01, 2014 2:22 am

като се изключи как пише че я няма ... и че ДМР-тата за БМХ-ове не са, а са за планински колела ... продавам си моята Revolver с 6 кученца защото новата ми рамка е 150 ... и пак си купих Revolver с 6 кученца, но за този размер
преди нея (първата) съм карал само Деорета а преди тях само боклуци, така че нямам голям опит с нормални главини
но, на Деорето като за начален клас главина всяка година му сменях конуси а през година ос и повече от 6-9 месеца да се върти хубаво не е било
тази я карах цяла година и ако не бях минал на нова рамка още щях да си я карам
тиха, с капсуловани лагери, черна, за нормални дискове (не жълтурски) - това му трябва на човек

интересно Веломания нали се отърваха от Шимано, вече може и скриймбайкс да си я постнат в правилния раздел цялата група неща на ДМР ... на хубави цени са и за мен като доволен потребител е ясно преценявам си заслужават; но няма голяма конкуренция от читави главини на нормални цени та ... както и да е, не е моя работа ^_^
Пост свободен от семантични грешкиИзображение
Аватар
screamBoy

Рейтинг: 1980

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд