Здравейте колеги
Вчера бях на Върховръх - много красота,голяма тишина,малко сняг,само аз и един велосипед.Оставих колата в Скобелево и 5-6км по асфалт карах до хижата.После се поразходих малко в едната посока към х.Бряновщица и малко в другата към х.Персенк и двата пътя са планински,но състоянието им стават за байк,даже имаше следи от джипове и се кара идеално.
Тази неделя пак ще ходя,сам съм и имам едно свободно място в колата,тъй като побира 2ма с 2 байка в багажника със спуснати задни седалки и за повече хора няма как,абе може и 3ма ама отзад не знам как ще се качи някой и няма да му е комфортно.Ако има желаещ да покара да пише, ще се радвам да идем заедно!
Ако има и още желаещи трябва само транспорт да си намерите и може заедно да тръгнем.От Пловдив до Скобелево е няма и 45км.,като 25км са до Перущица и към 20км изкачване.
На връщане реших да направя видео на спускането от х.Върховръх до Скобелево (5-6км) по асфалт.Ето и линкче - 15минути без да натискам зверски
http://www.youtube.com/watch?v=YIsYjj_vB4YИ малко снимки за National Geographic

Ето и един примерен маршрут за неделя,може и нещо друго да измислим в района и малко към Бряновщица да поемем.

Човекът каза,че имало 1м сняг на пистата ю ху хууу.Изкарах си страхотно