Здравейте!
Във форума има много теми за гуми, но мисля че такъв въпрос не е задаван. Та сглобих си аз байка, много хубаво, купих си и задна гума. При което мисля че се презастраховах...доста. Взех си максис минион 2.5 супер траки. Въпроса е че като цяло на Витоша съм се качвал малко, тепърва започвам с пусканията. Гумата е супер, обаче при положение че ми се налага да карам байка и в града се получава доста гадно, чувствам се като трактор буквално, не мога да карам агресивно както преди защото цялата ми енергия отива в задната гума (за града става въпрос). И напоследък се замислих, дали да не си взема някой тейбълтоп примерно с който да карам временно. Въпросът идва сега: по-добре ли е на витоша да карам с някоя скапана задна гума, да ми поднася в завои ала бала известно време докато се науча или направо с максиса да си разцъквам? Има ли такова нещо като по-добре да се уча с гадна задна гума (за предната не съм си го и помислял, става дума само за задна) и след това да си сложа максиса и да се "преродя". А и в града ще е по-приятно. Ще се радвам на отзиви, че в момента съм малко объркан...