ssl написа:Не че нещо, но защо си мислиш, че височината ти, има чак такова значение, при определянието на 27,5 или 29ка? И 26 можеш да си караш, просто рамката ти ще трябва да е по-голяма.Освен ако не си над 2 метра
Skoinks написа:От друга страна има моментът, че със 100-те лева, които ще спестиш, можеш да смениш нещата от които в последствие ще си недоволен (пр. гуми, педали, т.н.)
От тук нататък избора е изцяло твой.
За справка: Теглото на Кроса е 15 кг, сиреч с кило и петстотин над Спринта, което всъщност изобщо не е малко. Хидроформирането си е казало думата.
Също така сега забелязах, че със Спринта получаваш подарък светлини
penmark написа:Теглата не са верни! Няма как при почти еднакви компоненти разликата да е 1.5кг Разликата ще дойде от рамка, колче, кормило и лапа, но не може да е 1,5кг. Рамките най-много 200-300гр да е разликата. По-добре взимай кантарчето и ходи тегли и се качи. Ако разликата в теглото е малка, а тя ще е, взимаш по-удобното. Ако са с еднаква геометрия, взимаш по-евтиното. И двете си имат своя чар, не мога да кажа кое е по-красиво. На Спринта не виждам геометрията каква е. На Кроса я има на сайта им http://www.crosscycle.com/bg/catalog/mt ... 27-73.html
Boko-Loco написа:По-скъпите модификации на Радикала са с 120 мм вилки. Можеш да добиеш представа за геометрията от тук: http://www.mtb-bg.com/index.php/product ... nt-radical , рамката е същата.
Питай в Нико Байкс, ако няма ще ти достави.
ssl написа:Виж при Джиро - ул. „Княз Александър Батенберг“ 22
другия вариант е зад ДСК на Тракия има 1 магазин там може да ги има.
Друго място където можеш да отидеш е, преди кръглата банка направиха магазин, там мисля, че я има еуфорията.
penmark написа:Теглата не са верни!
russian написа:Здрасти колега![]()
Не знам какво се чудиш... Избора е от ясен поясенСпринта е не просто по-добър, красив и т.н но на база теста, представянето и др. източници. Няма какво да се чудиш. По повод теглата и дали лъжат погледни това : http://www.mtb-bg.com/index.php/product ... nt-radical
е това е за Делукса ама все пак хората си ги теглят и се хвалят с товаДано направиш верният ( Спринт) избор
Стъни написа:russian написа:Здрасти колега![]()
Не знам какво се чудиш... Избора е от ясен поясенСпринта е не просто по-добър, красив и т.н но на база теста, представянето и др. източници. Няма какво да се чудиш. По повод теглата и дали лъжат погледни това : http://www.mtb-bg.com/index.php/product ... nt-radical
е това е за Делукса ама все пак хората си ги теглят и се хвалят с товаДано направиш верният ( Спринт) избор
Здрасти колега:-)
Делукса е ясен, но той струва колкото два обикновенни и Радикала, а на мен чуденката ми е за тях. Искам да се уверя, че и на по ниските версии си отговарят килограмите.Мога ли да сложа вилка 120мм. На Спринт Радикал, на Кроса май само това му е плюса?
bally85 написа:Да ви споделя какво забелязах в магазина в Пловдив. Рамката на Sprint Radical е различна от тази на Delux-a. Има огромна разлика в сечението на тръбите. Не знам дали и геометрията е същата. (предполагам е, но .....). Трябва да се направи една проверка. Възможно е теглата на рамките да е различна на 2-те версии.
Стъни написа:bally85 написа:Да ви споделя какво забелязах в магазина в Пловдив. Рамката на Sprint Radical е различна от тази на Delux-a. Има огромна разлика в сечението на тръбите. Не знам дали и геометрията е същата. (предполагам е, но .....). Трябва да се направи една проверка. Възможно е теглата на рамките да е различна на 2-те версии.
Лоша работа ! Аз не съм ги виждал на живо, но поне на снимки ми изглеждат еднакви, не съм сигурен дали от спринт са ги обявили като еднакви !
bally85 написа:Стъни. Днес бях до магазина и ми казаха че са еднакви по принцип, но аз като ги погледна и нещо горните тръби ми се струват различни. Освен различния цвят на боята да създава такова впечатление, но чак така да го хващам ..... Съмнява ме да ми е толкова криво окото. Както и да е относно геометрията разбрах че няма разлика размерите са си това. Ако реша и аз да взимам този модел ще го проверя в завода това нещо че ми стана много интересно.
Назад към Продукти за крос-кънтри
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта