Стил не се уточнява, щото на нашия терен (врачански) малко трудно човек може да каже че трасето е АМ, след като има и по-сериозни DH пътечки (разбира се без премерените скокове по курортните пътеки)...та просто исках малко по-висока вилка и малко по-добра от досегашното ми XCR'че с две пружини и малко модове.
В крайна сметка след доста оглеждане, все попадах на вилки с 20мм ос, което автоматично ми слага и едно поне 100лв отгоре към вилката за нова главина отпред и наплитане, което главно ме отказваше и отказваше, да не говорим за състоянието на повечето вилки 2ра ръка.
В крайна сметка ми припадна от съфорумец сънтур RUX трипъл в доста прилично състояние и я взех, знам, че не е кой знае какво, но вилката е доста запазена, всичко и бачка и днес вече я поизпробвах и ми е екстра

Единствено малките неравности трудно ги обира, но при по-сериозните при спускане се справя добре. Не се налага и да сменям главини и след като си и продадох моята вилка за ценовата разлика от 120'тина камъка си е оправдано добре

След време нов байк направо.
Благодарско на всички включили се в темата!
Желая успешен и изпълнен с много приятни емоций сезон!