Значи доколкото разбирам маслото си е само за rebound-а, който при мен си е окей.
Значи трябва да я отворя и да проверя пружината. Продават ли се само пружини?
marsa написа:Ако с реглаж на апарата не може да се напасне, не си прави експерименти с добавяне на шайба. Ще развалиш успоредността на тръбите на вилката, което не води до нищо добро. Ако е отзад е допустимо, макар и нежелателно. Ако имаш възможност да разглобиш главината и да изместиш тялото надясно посредством смяна/размяна на шайби от самата главина, това вече е решение.
Бързописната грешка, която беше направил ме вкара в уникални размисли и рисърч![]()
marsa написа:Така както си го обяснил има значение от коя страна гледаш велосипеда. Ако си му от ляво, значи би трябвало ">>>" от поста ти да означава напред и обратното.
Виж картинката.
marsa написа:Чашките ти са тези:
http://www.vpcomponents.com/newen/tech.php?id=9
Над лагера 4 се поставят:
3 - уплътнение (единствено изолираща функция)
2 - метален конус (част от лагеровката)
1 - пластмасов конус (обира луфта между металния конус и стержена)
1 и 2 са задължителни, 3 не е жизнено важно за работата на лагерите, но ще остави отворен улей, през който ще влиза свободно мръсотия.
Долната чашка е същата, но без "1", защото конуса се набива плътно на по-широка част на стержена.
skulboy написа:С една дума, заради 1 капаче нови чашки или ако намеря от някъде тези части, което е малко вероятно.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта