aveei написа:Възможно ли е спирачка да се напълни с въздух за един ден само от стоене?
sonscp написа:Сега сглобявам едно колелце за разходки и остана само вилката, та не ми се дават много пари и един приятел ми предложи една.
Sr Suntour Xcm, 100mm. ход, счупена врътка на заключването (но все пак работи), превъртени резби за дискова спирачка (pm стандарт), пружините нещо тракали и ги овил с изолирбанд до колкото разбрах.Та, иска и 30лв. струва ли си?
С Еконта ще ми излезе 37кинта.
П.С. В стержена има 3 (три) пеперудки.
jeku. написа:По-безопасно ще е да го пръснеш върху парцал/салфетка, защото директно върху апарата има някакъв малък шанс да ти прецака уплътненията.
Вилка Marzocchi 888 Като Нова Без Драскотини ( карана 2 месеца градско ) 650 лв
jeku. написа:Доста информативен пост. Типично нервашко-професорски.
sambon написа:Интересува ме има ли нещо като преходник ( по магазините ) за колче 27.2 мм. , за да стане 31.6 мм. и съответно да пасне на отвора в рамката?
did написа:sambon написа:Интересува ме има ли нещо като преходник ( по магазините ) за колче 27.2 мм. , за да стане 31.6 мм. и съответно да пасне на отвора в рамката?
Има.
http://www.bike-components.de/products/ ... 7-2mm.html
gongor написа:Как се казва singletrail на български?![]()
KaLO_1407 написа:Съжалявам за двойния пост, но: вчера един приятел ме нави да се опита да ми вдигне косата (дълга) с гел, а след това ще я измие. Та не успяхме да вдигнем косата, а само я омазахме напразно
и след това отмихме гела с веро. Та въпроса ми е: косата ми ще окапе ли?
Преди малко я доизмих както трябва с шампоан, но все пак се притеснявам.
MIKEY MOUSE написа:KaLO_1407 написа:Съжалявам за двойния пост, но: вчера един приятел ме нави да се опита да ми вдигне косата (дълга) с гел, а след това ще я измие. Та не успяхме да вдигнем косата, а само я омазахме напразно
и след това отмихме гела с веро. Та въпроса ми е: косата ми ще окапе ли?
Преди малко я доизмих както трябва с шампоан, но все пак се притеснявам.
Не се притеснявай!. Гологлавите са по- умни. Кво ще ти стане, ако поумнееш още малко? Действай!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта