И така, след като преди 2 години продадох

(за което още ме е яд, но както и да е). Тия 2 години си ги изкарах без колело, обаче чат пат си ме хапеше мухата, та преди около седмица реших, че пак ще се връщам към байка. Попаднах на оферта, която беше идеалната база пък и цената беше примамлива.

За да не съм голословен ето ги и снимките от обявата.

Както сами виждате има доста за пооправяне, тук е на 2рия ден след, като го взех.

Не съм направил кой знае какво, но си му регулирах всичко (главини, спирачки), почистих го и го смазах, а и гуми му сложих. А каплите които виждате бяха в комплекта, само ги регулирах, посмазах и сложих. Плановете са това да се превърне в едно скромно XC/AM колелце. На първо време ще взема едно ухо и дерайльор (дано открия ухо в Пловдив). После му трябва едно кормилце, че това е криво и.. 560мм

За вилка съм замислил до болка познатата Tora (просто бях очарован как работеше на GT-то). Между другото се чудя кой е оптималния ход, който може да понесе рамката- 120-130 предполагам

Ами това е за сега, очаквам съвети и напътствия въпреки, че в главата си имам някакъв план за действие вече.