Знам правилото за дирайльор и команда, но за курбели

po_taka написа:Какви са кусуруте на евтините динамометрични ключове ?
Например, този http://www.ebay.co.uk/itm/3-8-Dr-Mechan ... 1c2b7c7175 мисля че ще ми върши работа за лапа, дискове и подони натягания ?
bladyle написа:Здравейте, мога ли да пръсна веригата с WD 40 тъй като в момента не разполагам със друга смазка?
THEZOGGO написа:Някой може ли да сподели опит, мнение, съвет относно това, когато например си някъде на 2 или 3 дневен тур, някъде далече от байк сервиз или магазин, ако ти пропадне някоя от спирачките, тоест, предвид големи натоварвания надолу, технични спускания и прочее, някоя спирачка глътне достатачно въздух, че да не може да бъде използвана или става прекалено опасно да се кара с нея, какво може да направи човек в полеви условия? Изключваме носенето на блийд кит за спирачки. Имали някакъв начин за поне някакво минимално подобряване на състоянието на спирачката докато си насред нищото?
Благодаря за коментарите.
jafiso написа:Здравейте,
Знаете ли от къде мога да се сдобия с накладки за спирачки SHIMANO BR-M395?
N.i.k.o.l.a написа:Могат ли тези двете да се съчетаят:![]()
- http://www.pricepoint.com/Apparel/Prote ... ction:Neck
- http://www.motosport.com/BG/dirtbike/20 ... -Protector
ABSOLUT написа:А рамката ти има ли марка и модел?
tedko:mtb написа:Здравейте,от къде мога да си взема накладки за Tektro Draco.
viko0091 написа:ABSOLUT написа:А рамката ти има ли марка и модел?
Interbike Victory... рамката мечта
ABSOLUT написа:Ако си търсиш шок, за да смениш пружината, трябва да измериш разстоянието между двата болта (двата центъра на дупките) и да търсиш подходящ шок за там.
viko0091 написа:То не е цял велосипед, а само рамка... колкото до нов велосипед, не искам твърдак, а нещо с окачване. Ако можеш да ме упътиш за някакви такива втора ръка?
Принципен проблем с несъвместимост няма, ако ще ползваш дискова спирачка. Останалото е, че предницата ще стане по-ниска и т.н. логични неща около геометрията.evin написа:Мога ли да ползвам вилка 29" с 26" шини?
Post mount-ът на спирачката е съвместим, предполагам?
Други евентуални проблеми?
Различно им е устройството. Евтините главини имат много подобен фриихъб помежду си - самата тресчотка се намира в бодито, което носи касетата и може да се отдели като отделен самостоятелен модул от тялото на главината. по-тази причина размера е доста малък и фриихъба е изолиран зад доста "стени" от метал. Също така кученцата са по-малки, и броят стъпки на тресчотката е по-малък при евтините главини. Пружината обикновено е стоманен пръстен.unsigner написа:Защо задните главини по-висок клас вдигат повече шум на свободен ход?
Аз минах от нещо на Joytech към SLX и определено "цъка" по-силно. Един колега се появи с Deore XT и направо трещи по коридора, като бута колелото.
А тук във форума някакви хлапетии питаха как да си моднат евтините главини да вдигат шум като скъпи.
Вече може и за гъзария да ги правят така, но сигурно отначало е имало някаква истинска техническа причина?
Потребители, разглеждащи този форум: bdz43r и 22 госта