ПРОБЛЕМ

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Admin » Вто Ное 22, 2005 2:13 pm

[quote="TOYAGA"]

[quote="Morpher"]
И в моя случай и в този на Дид, става дума за НОВА ГОДИНА. Целия град гърми...[/quote]

... и стадното чувство е толкова неудържимо...
[/quote]

...а ходещите наоколо, особено пък из блоковите квартали, се чувстват като на война. Веднъж имах подобно преживяване, отивах на купон в Младост или там някъде, къде 11 часа вечерта да беше и около мен се сипеха канонади от най-разнообразни мини-взривове. Имаше и няколко по-сериозни, които преспокойно можеха да служат за озвучаване на военен филм, само окопите липсваха! Честно казано, почти изтичах до входа на блока, за да не ми падне някое от тия на главата...:D А от 12 до 1 положението беше направо неудържимо - ако разузнавателните спътници само чуваха, без да виждат, сигурно щяха да докладват за провеждане на военни действия на територията на София. ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот nikitzo » Вто Ное 22, 2005 4:13 pm

[quote="Admin"]

[quote="TOYAGA"]

[quote="Morpher"]
И в моя случай и в този на Дид, става дума за НОВА ГОДИНА. Целия град гърми...[/quote]

[/quote]

...а ходещите наоколо, особено пък из блоковите квартали, се чувстват като на война. Веднъж имах подобно преживяване, отивах на купон в Младост или там някъде, къде 11 часа вечерта да беше и около мен се сипеха канонади от най-разнообразни мини-взривове. Имаше и няколко по-сериозни, които преспокойно можеха да служат за озвучаване на военен филм, само окопите липсваха! Честно казано, почти изтичах до входа на блока, за да не ми падне някое от тия на главата...:D А от 12 до 1 положението беше направо неудържимо - ако разузнавателните спътници само чуваха, без да виждат, сигурно щяха да докладват за провеждане на военни действия на територията на София. ;)
[/quote]

Спокойноооо ген-лейтенантът ще оправи нещата :puke:
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот Cocko » Вто Ное 22, 2005 5:11 pm

Странно, никога не съм изпитвал удоволстве да гърмя...
Пиши на кирлица!
Pi6i na kirilica!
Cocko

Рейтинг: 1700

Мнениеот TOYAGA » Вто Ное 22, 2005 5:39 pm

[quote]Спокойноооо ген-лейтенантът ще оправи нещата [/quote]

Бе не знам... И аз не съм му фен, но ми прави впечатление, че откакто е кмет, всяка вечер срещам патрулиращи двойки от Охранителна полиция, докато разхождам песа... Преди такова нещо нямаше.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Вто Ное 22, 2005 5:39 pm

малиййй, кви коментари... все едно съм изпотрещял тогава 2 кила бомби.

напълно съм съгласен с вас, ама тогава ставаше дума за 4 римски свещи, които не гърмят, а правят заря и които запалихме заради двете деца, чакащи до късни нощи, само за да видят "зарята" (пък и сами малко да си я направят).

това ако на някого му се струва кърско или каруцарско, значи никога не е ходил на къра и не е говорил с жив каруцар.

скарата под терасата на акселмакс определено е много по-досадно, неприятно, опасно и вредно нещо.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот TOYAGA » Вто Ное 22, 2005 5:45 pm

[quote="did"]

малиййй, кви коментари... все едно съм изпотрещял тогава 2 кила бомби.

напълно съм съгласен с вас, ама тогава ставаше дума за 4 римски свещи, които не гърмят, а правят заря и които запалихме заради двете деца, чакащи до късни нощи, само за да видят "зарята" (пък и сами малко да си я направят).
[/quote]

И да беше уточнил за колко кила бомби става въпрос, пак нямаше да предотвратиш коментарите... А нямаше, щото не знам как е по Фелибето, но в София през последните години се напълни с такива дървари и каруцари, каквито на къра с фенер и свирка не можеш да намериш...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот nikitzo » Вто Ное 22, 2005 5:49 pm

Най-опасни са камикадзетата с абревиатура на колите РК
Аватар
nikitzo

Рейтинг: 1180

Мнениеот mih » Чет Ное 24, 2005 1:48 am

[quote="Admin"]

[quote="TOYAGA"]

[quote="Morpher"]

[/quote]

[/quote]

а в прочутото гето "Меден Рудник" в Бургас пък, веднъж, пак малко преди Нова Година, недалеч от мен падна една баскетболна топка, разпорена и напълнена със смес от миниум-бронз (не съм сигурен така ли се пише), след нея останах без слух за кратко време, остана и петно колкото да паркира едно трабантче отгоре... :headach:

а по темата препоръчвам на axelmax да се обърне към куките.
Революция в главата!
Аватар
mih

Рейтинг: 1897

Мнениеот axelmax » Съб Ное 26, 2005 12:40 am

Значи благодарения на OZZIE:agree: от форума ,имам некои членове от:
"ПРАВИЛНИК за управлението, реда и надзора в етажната собственост"

това са членовете,които ще ксерокопирам,мисля ,че те са достатчни:

Одобрен с ПМС № 1486 от 1951 г., обн., Изв., бр. 101 от 18.12.1951 г., в сила от 17.12.1951 г., изм. и доп., бр. 16 от 22.02.1952 г., бр. 14 от 15.02.1957 г., бр. 32 от 19.04.1957 г., ДВ, бр. 76 от 26.09.1978 г., изм., бр. 73 от 14.09.1979 г., бр. 21 от 15.03.1991 г., изм. и доп., бр. 87 от 13.09.2002 г.
т. 12, р. 2, № 179

I. Общи положения
Чл. 1. (Изм. - Изв., бр. 14 от 1957 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 87 от 2002 г.) Всеки обитател на етаж или на част от етаж, при използуване на своите части от сградата, е длъжен да не върши и да не допуска нищо, което може да изложи сградата на опасност от пожар или от значителни повреди.
(2) (Изм. - ДВ, бр. 87 от 2002 г.) В жилищните помещения той не може без съгласието на общото събрание да извършва дейност, която създава за обитателите на другите помещения безпокойство по-голямо от обикновеното.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 87 от 2002 г.) При използуване на своите части от сградата обитателят е длъжен да спазва добрите нрави.

и ще им го дам ,защото те искат черно на бяло поне така ми казаха

ако и така не спрат,следват:
куки,пожарна и тая служба дето следи дали имат редовен договор и колко човека могат да живеят на тая площ

@Алл,които ме подканваха за силови методи и тем подобни -
хора,ако го направя ,какво ще последва според вас?
лесно е да се каже,но е безмисляно за какво са тея закони ?

не си чешете езиците ,ако вие има кои да ви оправя тея проблеми ,аз сам трябва да ги оправям

ще дойде и вашия ред ,което е нормално такаче си посмилете

мерси на тези ,които ми влезаха в положението

ше разпрява ,какво ше стане през следвастите дни
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот axelmax » Съб Ное 26, 2005 12:54 am

[quote="mih"]

[quote="Admin"]

[quote="TOYAGA"]

[quote="Morpher"]

[/quote]

[/quote]

а в прочутото гето "Меден Рудник" в Бургас пък, веднъж, пак малко преди Нова Година, недалеч от мен падна една баскетболна топка, разпорена и напълнена със смес от миниум-бронз (не съм сигурен така ли се пише), след нея останах без слух за кратко време, остана и петно колкото да паркира едно трабантче отгоре... :headach:

а по темата препоръчвам на axelmax да се обърне към куките.
[/quote]

имал си касмет,моеше да те нема вече

имах подобен случеи:

някви метаха пиратки и тва много ме подразни
викнах им да спрат,но не спряха
напсувах ги
после излязох на балкона за да ги видя ,кои са ,и в следващия мкомент на 1м или по малко от лицето ми две пиратки ми грамнаха(нямам поражения за мои касмет)

качих се озверял и се оказа ,че един познат си е напраил купон
казах му да не хварлят пиратки и му разказах какво стана,но си продалжиха ,но по нарядко

яд ме е че не го пребих тоя дето ги е метнал

после брат ми ми каза,че един от тея дебилни малчовци е пикал на площатката пред аснсьора ,ама не знам пред коя

От тогава,не понасям пиратките
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот Windstream » Съб Ное 26, 2005 1:05 pm

Ей шопландците, видели сте вие тупурдия - елате в Казанлък по нова година та да разберете за какво става дума :evil: Болшинството от жителите на източния квартал бачкат в Арсенал и НИТИ (военните заводи) и съответно цяла година си изнасят кой какво може, от западната страна пък са военните от танковата бригата, а тия по средата да не останат и те назад също се въоръжават добре. И като удари 00:00 стой та гледай, поне половин час канонада все едно си във Фалуджа - стреля се с всичко що пуца: пиратки, самоделни бомбички, фойерверки, пищови, автоматици разни, поне един идиот с Кастьор, а от време на време и танкистите успяват да се включат (предполагам когато старшинката е толкоз пиян, че не усеща че чак и 152/155мм-овите вече са почнали да се обаждат). Един семеен познат пилот се беше случил на патрулен полет по това време преди години, след това разправяше че и от над гръцката граница безпроблемно можел да определи кое точно нощно светило сме ние :D Абе шоуто е пълно, фойерверките за Independence Day тук ряпа да ядат ;)

@axelmax
Закона по принцип е хубаво нещо, но само ако се спазва - за съжаление обаче много хора си правят оглушки, а на болшинството от униформените просто не им пука. Силовите методи не са най-доброто решение на проблема, но все пак са решение. Давай с наредбите засега, пък да видим какво ще излезе...
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Persenk » Съб Ное 26, 2005 1:16 pm

[quote="Windstream"]

елате в Казанлък по нова година та да разберете за какво става дума [/quote]

Не съм бил по Нова година в Казанлък но съм я посрещал на х.Соколна и в 00.00ч. небето над града се беше превърнало във врящ казан.Което от една страна си е красиво :banana:,но от друга да не си там :flamethr:
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот Windstream » Съб Ное 26, 2005 1:55 pm

Persenk, точно затова терасата ни е остъклена, и стъклата са малко по-особени ;) BTW ти като не си шопландец що се обаждаш, а? :peace:
Officially recognized show-off post whore - Yee-haw! :cowboy:
Аватар
Windstream

Мнениеот Persenk » Съб Ное 26, 2005 3:30 pm

[quote="Windstream"]

BTW ти като не си шопландец що се обаждаш, а? :peace:
[/quote]

Ами ъъъъ, ний гларусите ъъъъъъ :nuts: , ами ний таквоз ъъъъъ - на всяка манджа сме миродията ;)
everything is fine
Аватар
Persenk

Рейтинг: 1765

Мнениеот axelmax » Съб Ное 26, 2005 6:23 pm

така селянина си е селянин отсекъде

нестана ,по никъв нормален начин при следващата скара,ще викна куките

и да видим тогава (дано е по скоро)

некои друг нещо да предложи без глупости моля
Аватар
axelmax