[quote="mih"]
[quote="Admin"]
[quote="TOYAGA"]
[quote="Morpher"]
И в моя случай и в този на Дид, става дума за НОВА ГОДИНА. Целия град гърми...[/quote]
... и стадното чувство е толкова неудържимо...
[/quote]
...а ходещите наоколо, особено пък из блоковите квартали, се чувстват като на война. Веднъж имах подобно преживяване, отивах на купон в Младост или там някъде, къде 11 часа вечерта да беше и около мен се сипеха канонади от най-разнообразни мини-взривове. Имаше и няколко по-сериозни, които преспокойно можеха да служат за озвучаване на военен филм, само окопите липсваха! Честно казано, почти изтичах до входа на блока, за да не ми падне някое от тия на главата...

А от 12 до 1 положението беше направо неудържимо - ако разузнавателните спътници само чуваха, без да виждат, сигурно щяха да докладват за провеждане на военни действия на територията на София.
[/quote]
а в прочутото гето "Меден Рудник" в Бургас пък, веднъж, пак малко преди Нова Година, недалеч от мен падна една баскетболна топка, разпорена и напълнена със смес от миниум-бронз (не съм сигурен така ли се пише), след нея останах без слух за кратко време, остана и петно колкото да паркира едно трабантче отгоре...
а по темата препоръчвам на axelmax да се обърне към куките.
[/quote]
имал си касмет,моеше да те нема вече
имах подобен случеи:
някви метаха пиратки и тва много ме подразни
викнах им да спрат,но не спряха
напсувах ги
после излязох на балкона за да ги видя ,кои са ,и в следващия мкомент на 1м или по малко от лицето ми две пиратки ми грамнаха(нямам поражения за мои касмет)
качих се озверял и се оказа ,че един познат си е напраил купон
казах му да не хварлят пиратки и му разказах какво стана,но си продалжиха ,но по нарядко
яд ме е че не го пребих тоя дето ги е метнал
после брат ми ми каза,че един от тея дебилни малчовци е пикал на площатката пред аснсьора ,ама не знам пред коя
От тогава,не понасям пиратките