boriss13 написа:....а и като цяло ми се струва, че форумната активност е понамаляла.
Ogard написа:Здравейте!
За да не почвам нова тема. Drag one с задна главина на резба Joytech 36 спици 135 mm дължина!
Въпроса е: Mоже ли да сместя такава с дължина 150 mm?![]()
penmark написа:Не съм ти разбрал коментара.Plamen_EM написа:Има куп теми за седалки. Никога не съм чел в тях, че всъщност седалките за мъже и жени са различни, че имат размери, че има някакво съоръжение, с което се прави замерване на таза и се определя оптималната широчина на седалката.
Или така си го написал, че само ти да си го разбереш.
Truth написа:За DH,Freeride или Downhill
MIKEY MOUSE написа:KaLO_1407 написа:Съжалявам за двойния пост, но: вчера един приятел ме нави да се опита да ми вдигне косата (дълга) с гел, а след това ще я измие. Та не успяхме да вдигнем косата, а само я омазахме напразно
и след това отмихме гела с веро. Та въпроса ми е: косата ми ще окапе ли?
Преди малко я доизмих както трябва с шампоан, но все пак се притеснявам.
Не се притеснявай!. Гологлавите са по- умни. Кво ще ти стане, ако поумнееш още малко? Действай!
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Antares написа:"Гела с веро"
Тоя човек не заслужава дългата си коса...
taurus13 написа:Аз дълга коса нямам...ама редовно си мия главата по обектите с квото ми падне....къде веро, къде течни сапуни.
Antares написа:. Пусни дълга и почни да я изтезаваш по такъв начин и ще почнат да плашат децата и по-дребни домашни животни с теб...
taurus13 написа:Що карикатура бре...тва е един хубав портрет.Де да имах некой приятел художник и на мен да ми направи такъв, сутрин кат стана от сън....таман ще си имам хубава картинка за некролог и надгробна плоча.
TheAnimal написа:https://www.youtube.com/watch?v=fQrfWmJ1NAY&feature=player_detailpage#t=0
Няма такъв смях.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта