vvvaaal написа:Бе, точно заварка си е като го гледам..
Това е ясно,но въпросът ми беше дали при заваряването е станало покафяването или от нещо друго?
vvvaaal написа:Бе, точно заварка си е като го гледам..
mentalhead написа:MIKEY MOUSE написа:KaLO_1407 написа:Съжалявам за двойния пост, но: вчера един приятел ме нави да се опита да ми вдигне косата (дълга) с гел, а след това ще я измие. Та не успяхме да вдигнем косата, а само я омазахме напразно
и след това отмихме гела с веро. Та въпроса ми е: косата ми ще окапе ли?
Преди малко я доизмих както трябва с шампоан, но все пак се притеснявам.
Не се притеснявай!. Гологлавите са по- умни. Кво ще ти стане, ако поумнееш още малко? Действай!
Казват че и по-потентни били, така че ако окапе давай марката на верото да се запасяваме
blabla-dh написа:vvvaaal написа:Бе, точно заварка си е като го гледам..
Това е ясно,но въпросът ми беше дали при заваряването е станало покафяването или от нещо друго?
blabla-dh написа:Възможни ли е при заварка да е станало това на челото или е от нещо друго?
APD написа:blabla-dh написа:Възможни ли е при заварка да е станало това на челото или е от нещо друго?
Тоя, дето е направил толкова дебел шев при "ремонта", да го духа. Това нещо не може да се отвърне както трябва -> някой си подритва здравната книжка.
blabla-dh написа:APD написа:blabla-dh написа:Възможни ли е при заварка да е станало това на челото или е от нещо друго?
Тоя, дето е направил толкова дебел шев при "ремонта", да го духа. Това нещо не може да се отвърне както трябва -> някой си подритва здравната книжка.
Продавача каза ,че го кара така от година и половина и,че заварката е направена в сервиз на Кона.
blabla-dh написа:Ще бъде ли опасно да се кара в това състояние?
gru написа:Откакто се регистрирах тук (а то е бая отдавна) форумната платформа не е променена .Никой не е длъжен да борави с eng. В България . А иначе "Пишете на Кирилица " а не на maъmunica![]()
![]()
Та въпроса е " За чийй нищо не правите"
Доколкото си спомням регистрацията беше безплатна !!!Antares написа:Ти плащаш ли, за да ползваш тоя форум? Ако желаеш промяна - събери пари, наеми програмисти, оправи сайта. Предполагам Админа няма да се разсърди.
gru написа:Откакто се регистрирах тук (а то е бая отдавна) форумната платформа не е променена .Никой не е длъжен да борави с eng. В България . А иначе "Пишете на Кирилица " а не на maъmunica![]()
![]()
Та въпроса е " За чийй нищо не правите"
gru написа:форумната платформа не е променена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта