Bai Sando написа:Колеги,някой да знае къде се продават бутилки(бидони) със голяма цяла капачка като на това колело от снимката?
Че масово намирам в мрежата бутилки с капачки като от веро,дето се прашат и калят.
Джъмбо

Bai Sando написа:Колеги,някой да знае къде се продават бутилки(бидони) със голяма цяла капачка като на това колело от снимката?
Че масово намирам в мрежата бутилки с капачки като от веро,дето се прашат и калят.
bio написа:Petar_vn написа:Като спирачка avid db1, ротор 180мм. рамка примерно аполон. Интересува ме при резки спирания на неравен, каменист терен с голяма скорост, дали има вероятност да излезе задната капла от ушите (при добре затегнат qr) или пък да се откъртят ушите
нищо не мога да ти обещая, но не мисля, че ще имаш проблем.
по-скоро звучи странно: XC рамка + прилично голям диск + "каменист терен с голяма скорост"
Petar_vn написа:Някой знае ли защо при най-евтините модели вилки има такива шайби:
http://www.motorbike-bg.com/products/13182-B02371.JPG
а при повечето останали с 9мм. ос няма?
Boyan1984 написа:Гъбко?
msniki написа:Някой да знае фирма която доставя от България до Англия ?
Аз знам за Карго бг само, но не ми вършат работа в случая.
П.П.
Габко не виждам да предлагат от БГ до Англия услуга.
Само от Англия до Бг.
П.П.
Само от Англия до Бг.
gongor написа:на тази вилка ще мога ли да сложа 27.5' колела? Ако може, то с тази вилка ще мога ли да постигна оптималната геометрия на 27.5' рамка?
http://www.rczbikeshop.com/default/rockshox-2013-reba-rl-26-100mm-axle-9mm-disc-tapered-poplock-white-silver.html
bio написа:msniki написа:Някой да знае фирма която доставя от България до Англия ?
П.П.
Само от Англия до Бг.
какво искаш да изпратиш ?!?
msniki написа:Една спирачка.
DHL имат такава услуга, но е супер скъпа, верно не плащам аз, но 40 лири за доставка си е баси скъпото.
penmark написа:Някой да има опит с такъв захват на колче за седалка? Дали държи стабилно и не приплъзва?
fffdt написа:Здравейте, абе да попитам, наскоро си взех вилка RS recon gold, и сега се появи нещо странно - когато натисна вилката, тя влиза 1-2 мм без никакво напрежение и се чува лекичко пукане, лек спайк. Същото се получава и когато вдигна велосипеда на задната му гума - вилката траква лекичко. Това нормално ли е? Когато я докараха не беше така..
bio написа:msniki написа:Една спирачка.
DHL имат такава услуга, но е супер скъпа, верно не плащам аз, но 40 лири за доставка си е баси скъпото.
с Български Пощи (имат калкулатор) , ако успееш да се вместиш под половин килограм е 10лв с тракинг(препоръка) иначе после скачаш на 15.50 лв. Ползвал съм ги два пъти да връщам/рекламирам стоки закупени от Англия. До седмица са на адреса в Англия.
С фирмите ще ти трябва да платиш после и RoyalMail до адреса.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта