Здравейте и като за първи пост да се представя, казвам се Диян - Дидо на 30г от София ако е важно разбира се.

Сега искам да ви кажа защо пиша тук, чета форум от доста време и виждам че има хора като мен, обмислям едно пътуване от Варна до Резово и обратно може би, но не познавам терена въпреки че съм родом от Котел и съм живял няколко години в Бургас но като по малак. Идеята на пътуването ми е че искам да се откъсна от сивия живот който живея в този мръсен и пренаселен град, дори обмислям да тръгна и да не се върна никога.. но няма как

имам едно малко момиченце което е всичко за мен! Можете ли да ми помогнете с лек асвалтов маршрут? Мисля да стигна до Варна с влак и после да се спусна на долу а някой ако желае да заповяда с мен

ще карам бавно и лежарно без да бързам за никъде, планувам да спя на плажа на места където няма хора за да не се простя с велосипеда си който не е и скъп дори, но все пак.. има и друг вариант да мина в Румъния но за сега в България си е добре, ще се радвам ако ми помогнете с напътствия и препоръки и желая успех на всички Вас.
Остави проблемите си някъде там.
Никой няма да ти ги вземе.