http://portableapps.com/apps/internet/w ... t_portable
blabla-dh написа:Как по-бързо да свикна с обърнати спирачки(лява-задна и дясна-предна)?
blabla-dh написа:Как по-бързо да свикна с обърнати спирачки(лява-задна и дясна-предна)?
Wheeler написа:blabla-dh написа:Как по-бързо да свикна с обърнати спирачки(лява-задна и дясна-предна)?
Тъй като темата и без това е за тъпи въпроси, ще попитам - защо ?
blabla-dh написа:Wheeler написа:blabla-dh написа:Как по-бързо да свикна с обърнати спирачки(лява-задна и дясна-предна)?
Не може да си толкова тъп или?
Wheeler написа:blabla-dh написа:Wheeler написа:blabla-dh написа:Как по-бързо да свикна с обърнати спирачки(лява-задна и дясна-предна)?
Не може да си толкова тъп или?
Имах предвид, че аз задавам тъп въпрос - защо си с обърнати спирачки ?
sambon написа:Нещо не успях да отрия тема (с търсачката също) за демонтаж и монтаж на вилка. Ако някой може да ме насочи към такава...
sambon написа:Нещо не успях да отрия тема (с търсачката също) за демонтаж и монтаж на вилка. Ако някой може да ме насочи към такава...
msniki написа:Кога се тръгва на старта на състезание ?
Нали има някакъв брояч който отброява от 10 до 1.
spirov92 написа:Като цяло - да. Потърси упътвания за конкретния модел вилка. Греста е подходяща.
aveei написа:(Моята вилка не е този модел)
spirov92 написа:Опитай да се сетиш каква информация липсва в поста ти. Нека ти подскажа малко:aveei написа:(Моята вилка не е този модел)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта