N.i.k.o.l.a написа:Искам да попитам при записването трябва ли присъствие на родител и необходими ли са някакви други документи освен лична карта? На 15 съм.
msniki написа:С какъв транспорт ще се качва до старта ?
ema_concept_creative написа:fenoryl написа:Колко е дълго трасето и как ще се придвижваме от финала до старта?
Трасето е дълго малко над 1 км, а извозването да старта ще бъде с автобуси.
msniki написа:msniki написа:С какъв транспорт ще се качва до старта ?
Ще може ли да ми отговорите ?
Учтиво питам.
vvvaaal написа:msniki написа:msniki написа:С какъв транспорт ще се качва до старта ?
Ще може ли да ми отговорите ?
Учтиво питам.
С автобуси ще се извозва като последния път.
Едит: N.i.k.o.l.a ме е изпреварил.
despredy написа:Здрасти. Първо голямо браво за страхотната организация и всичко което правите! Всичките ми документи са готови за състезанието,декларацията е заверена от нотариус имам си лична карта. Значи идвам на Габрово давам си документите вие ги преглеждате и ми давате номер така ли? И да попитам ще може ли на място да си направя застраховка?Лек ден и пожелавам на всички пътуващи като мен лек път и всички да стигнем живи и здрави. Също така успех на състезанието на всички и най-вече да няма инциденти!
Поздрави - Тедо
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
Admin написа:Gabrovo Challenge City DH vol.3 - още видеоклипове
Знам, че някои хора могат да гледат още и още, дори без да сменят твърде много гледната точка. Затова събрах тук още няколко видеоклипа (предимно от каски), показващи един или друг момент от състезанието, един или друг състезател. В следващите дни може би ще се наложи и да допълня тази статия. Приятно гледане!
http://www.mtb-bg.com/index.php/gallery ... ore-videos
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта