Български поризводител на рамки с чела 1.5"

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Български поризводител на рамки с чела 1.5"

Мнениеот enemy2all » Съб Май 10, 2014 10:16 pm

Здравейте!

Искам да ви попитам дали има Български производители на колела,който да правят рамки с чела 1.5" и ако има такива кои точно са моделите им?
Интересува ме дали има варянт на хардтейл рамка с такова чело.

Благодаря предварително и се извинявам ако темата не е за правилния раздел!
Аватар
enemy2all

Рейтинг: 1200

Re: Български поризводител на рамки с чела 1.5"

Мнениеот enemy2all » Пон Май 12, 2014 9:51 pm

Май такова животно няма.. :D Ако иска някой модератор може да изтрие темата :)
Аватар
enemy2all

Мнениеот Morpher » Пон Май 12, 2014 11:14 pm

За около 30-40 секунди от чисто любопитство успях, да открия, че RAM DHX2 е с 1.5 чело. По спомен и RAM FR докато се предлагаше имаше 1.5 варианти.
Ти за 2 дни не посмя да влезеш в сайта на производителя и да видиш как стои въпроса... Други производители не съм проверявал, но не мисля, че е кой знае колко трудно и сам, да си ги потърсиш! :dontknow:

Всички производителимат сайтове, разгледай!

П.С. Пък да не говорим, че и заглавието не си написал правилно ;)
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот enemy2all » Вто Май 13, 2014 12:25 am

Личи си,че си се постарал да ми прочетеш мнението,не само заглавието!Колега благодаря за просветлението,но ако търсех с кого да се заяждам,бих писал във форума на БМВ (нищо лично към баварците даже съм фен!)

Второ - Рам дхц2 и Рам фр са меки рамки,или и тук съм в грешка?Я сега погледни аз за каква рамка питам?
Оценявам опита ти и повярвай ми няма да пиша тук ако не съм потърсил за "30-40"" секунди нета!

Благодаря ти още веднъж на "компетентното" мнение,може на лично да ми пуснеш корекция как точно трябваше да бъде заглавието на темата за да не спамим повече!

Моля темата да бъде заключена или изтрита!
Благодаря!
Аватар
enemy2all

Мнениеот msniki » Вто Май 13, 2014 9:54 am

enemy2all написа:Личи си,че си се постарал да ми прочетеш мнението,не само заглавието!Колега благодаря за просветлението,но ако търсех с кого да се заяждам,бих писал във форума на БМВ (нищо лично към баварците даже съм фен!)

Второ - Рам дхц2 и Рам фр са меки рамки,или и тук съм в грешка?Я сега погледни аз за каква рамка питам?
Оценявам опита ти и повярвай ми няма да пиша тук ако не съм потърсил за "30-40"" секунди нета!

Благодаря ти още веднъж на "компетентното" мнение,може на лично да ми пуснеш корекция как точно трябваше да бъде заглавието на темата за да не спамим повече!

Благодаря!

Айде по спокойнно.
В БМВ форума е пародия... тук поне е малко по добре.
Така по темата:
Няма българска хартейл рамка с 1.5 чело.
Хартейл= твърда рамка.
Пък колегата по горе със съвета, просто е прочел заглавието а не това което си писал.
Има някакво право, ако заглавието беше така по лесно щеше да е : (с червено е това което липсва)
Български поризводител на Хардтейл(твърди) рамки с чела 1.5"
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот Morpher » Вто Май 13, 2014 11:21 am

enemy2all написа:Личи си,че си се постарал да ми прочетеш мнението,не само заглавието!Колега благодаря за просветлението,но ако търсех с кого да се заяждам,бих писал във форума на БМВ (нищо лично към баварците даже съм фен!)

Благодаря!

Да, видях, че си питал за хард-тейл, но не мислиш ли, че насоката ми да погледнеш сайтовете е достатъчно изчерпателна.
Ако производител прави твърда рамка с 1.5 чело, то не се очаква да е нисък клас и със сигурност ще бъде в сайта ;)

А за заглавието - "поризводител"
Аватар
Morpher

Рейтинг: 1888

Мнениеот Friz » Вто Май 13, 2014 4:52 pm

Мисля, че тези на спринт са конусовидни 1-1/8” - 1.5”
http://bikesport.bg/bg/products/1838-sp ... %B4%D0%B8_
http://bikesport.bg/bg/products/1896-%D ... %B4%D0%B8_
както и карбоновите им. И на крос също намирам
http://www.crosscycle.com/bg/catalog/mt ... 27-73.html вече зависи дали не търсиш челото да е 1.5 цялото, а не конус което за твърда рамка е безсмислено.
Аватар
Friz

Рейтинг: 1305

Мнениеот enemy2all » Вто Май 13, 2014 6:29 pm

msniki написа:

Благодаря!

Айде по спокойнно.
В БМВ форума е пародия... тук поне е малко по добре.
Така по темата:
Няма българска хартейл рамка с 1.5 чело.
Хартейл= твърда рамка.
Пък колегата по горе със съвета, просто е прочел заглавието а не това което си писал.
Има някакво право, ако заглавието беше така по лесно щеше да е : (с червено е това което липсва)
Български поризводител на Хардтейл(твърди) рамки с чела 1.5"

Единственото адекватно мнение за сега :)

Както виждаш много спокойно си зададох въпроса,въпросния "пич" реши да се направи на голям,което лично аз не го разбрах с какво го заслужих.
И все пак за това е идеята на форума,да пусна тема и после въпрос към нея,а не просто име на темата и после усмивки :)

Прекрасно вече разбрах,че няма Българска фирма,която да произвежда хардтейл рамки с чела за 1.5 вилка тъй че мисля темата се изчерпа.
Благодаря за всички оговори!
Аватар
enemy2all

Назад към Общ форум