marianromanov написа:Подкрепям колегата,ти дори не си уточнил какъв стил че караш ?Как очакваш да ти дадем ясен и точен отговор ?
![]()
![]()
![]()
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
mopper написа:marianromanov написа:Подкрепям колегата,ти дори не си уточнил какъв стил че караш ?Как очакваш да ти дадем ясен и точен отговор ?
![]()
![]()
![]()
![]()
Така като гледаш в кой раздел е темата, сигурно кара крос кънтри...
msniki написа:Но като цяло при рц2х-а куца това обиране на малките неравности.
hitar_potar написа:Че Николай греши за 66, греши - обира яката малки неравности. Ама прекалено ги обира - това пак е проблем. Понеже вилката потъва много неконтролируемо и при спиране, и във виражи. Дори като й се засили прелоуда (нали въздушен беше), достатъчно да се противодейства на тия явления, пак не е съвсем ОК положението, а и тогава почва да се цака мъничко отзивчивостта. Общо взето, аз съм по-фен за Фокс, ако не и за Лирик, както спомена @outfaced.
angel666 написа:msniki написа:Но като цяло при рц2х-а куца това обиране на малките неравности.
Ко каза ко ??![]()
![]()
![]()
msniki написа:angel666 написа:msniki написа:Но като цяло при рц2х-а куца това обиране на малките неравности.
Ко каза ко ??![]()
![]()
![]()
Шарено ! Купи си учебник по български... Че ми се виждаш неграмотен.
angel666 написа:msniki написа:angel666 написа:msniki написа:Но като цяло при рц2х-а куца това обиране на малките неравности.
Ко каза ко ??![]()
![]()
![]()
Шарено ! Купи си учебник по български... Че ми се виждаш неграмотен.
Извинете г-н Знам Всичко![]()
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта