Модератор: Модератори в пазара
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
PRobably написа:..Яко се мрънка,че твърдак с 203 ход било боза,ама имам чувството,че народа не схваща,че т'ва се прави от немане на пари,а не щото е много яко...
grigor_01 написа:zee
Не купувайте части от този индивид!!!
Става въпрос за тази обява
viewtopic.php?f=17&t=158268
Нищо подобно няма! След като оглеждах вилката забелязъх че има празен ход тече МНОГО масло и е очукана цялата дори и по стержените пак беше леш!
Нищо общо с това на снимките.Дори на снимките вилката имаше тапи отгоре. Изключително некоректен!
Не копувайте от този човек!
OoOoOoOoOo написа:msniki Точен !
msniki написа:grigor_01 написа:zee
Нищо подобно няма! След като оглеждах вилката забелязъх че има празен ход тече МНОГО масло и е очукана цялата дори и по стержените пак беше леш!
Нищо общо с това на снимките.Дори на снимките вилката имаше тапи отгоре. Изключително некоректен!
То това даже не е Боксер теам а е Боксер расе.
Как въобще си го поръчал ?!?!
viz написа:msniki написа:grigor_01 написа:zee
Всъщонст Boxxera е team и порпинцип беще доста тунингован. Беше с Blackbox и титаниева пружина както и въздушен патрон, но от около година година не е в състоянието в което беше преди.
msniki написа:viz написа:msniki написа:grigor_01 написа:zee
Всъщонст Boxxera е team и порпинцип беще доста тунингован. Беше с Blackbox и титаниева пружина както и въздушен патрон, но от около година година не е в състоянието в което беше преди.
Не е хубаво да се лъже !
Титаниева пружина няма как да има при положение че е на възушен патрон... Само 1-то. Отделно че пружината силно ме съмнява да е титаниева.
Никъв Блакбокс не е.
Тунинг може да има но не е Tf tuned, или Push tuned, значи говорим за БГ тунинг.
Просто най обикновен боксер расе каран от мошеник.
Без лоши чуства !
Айката написа:msniki - Всичко стана бързо и точно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта