Оооооо говорете ми за карбон!
Оптимист съм да бъда със 100% карбоново колело до края на годината, доколкото това е възможно на този етап.
Карбоновата треска ме тресе много здраво и в сноуборда - карбонов сплитборд, карбонови щеки, карбонова лавинна сонда, карбонова лопата, карбонова бутилка за ABS-а.
До момента имам - карбонова твърда рамка, карбоново колче, карбоново кормило, карбоново рамо на дерайльора, карбонови лостчета, та чак на командите тъпото капаче е карбоново.
Рамка - On-One 456 Carbon
Колче - Ritchey Carbon Pro
Кормило - Race Face Next SL Carbon
Спирачки - Avid XX
Скорости - SRAM X.0
В момента съм около 11.2кг с 160mm Fox 36 и гуми 2.4 (((: Прогнозирам да сляза до ~10.3.
По всяка вероятност сега през пролетта ще взема 33мм карбонови шини от
Light Bicycle, които са широко дискутирани в
http://forums.mtbr.com/29er-components/ ... 73410.html (далеч не само 29", дискусията е обща).
В МТБР темата започва преди 4 години. Старите мнения не са много достоверни вече - имаше няколко сериозни промени в технологичния процес при китайците, така че е добре да се четат последните 20-30 страници.
С две думи - шините държат, ако се пръснат от каране си е твой проблем, ако се спука, разлепи или нещо подобно китайците сменят, плаща се обаче транспорт. В замяната могат да им завидят не-малко големи производители.
Изглежда возят по-твърдо от алуминиеви, защото карбонът практически няма компресия. Мисля да взема и едни 2.7/2.5 предна и задна за дни с лифт :Д
Мисля да се пусна и на Race Face Next SL карбонови курбели, но ще видим кога и как ще стане това, че там парите не са никак малко..
Изглежда карбоновите лапи не са много добра идея, няма и много такива, освен разни хибриди Алу + карбон. Карбонът просто не е подходящ за там.
Карам сравнително агресивно и за момента не съм имал проблеми със счупени части. Редовно карам това трасе до Лондон -
https://www.youtube.com/watch?v=447pU8UljF8По въпроса с китайските части бих посъветвал да се подходи изключително внимателно. Китайците от Light Bicycle произвеждат нещата си във фабрика, която произвежда компоненти за някои от големите играчи. В началото имаха проблеми с тяхната продукция, които им отне известно време да изчистят.
При рандъм неща от Алибаба и дори eBay има твърде голям риск да се попадне на гаражна работилница, която има калпави калъпи, калпави процеси на полагане и/или намотаване на слоевете, сушене и т.н. В мтбр и singletrackworld има обсъдени някои от по-надеждните вендори, опит с чупене, замяна и т..
Ако ти се счупи кормилото, докато караш по някоя пътека, като нищо ще си избиеш зъбите или почупиш ръцете.