Избор на спирачки

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Избор на спирачки

Мнениеот Destroyable » Вто Май 20, 2014 11:22 pm

Здравейте, спрял съм се към Авид Еликсир ЦР . Ето ги и тях viewtopic.php?f=18&t=158664&p=985116#p985116 . Моля за мнение - заслужават ли си парите, да ги вземам ли ? Като цяло модела добър ли е ??? Какво мислите за дадените ? Благодаря предварително :)
Destroyable

Рейтинг: 1138

Re: Избор на спирачки

Мнениеот msniki » Сря Май 21, 2014 7:58 am

Принципно си заслужават парите ако всичко е наред с оплатненията.
Защо не погледнеш за Шимано ?
Малко реклама:
Продавам Шимано XT 2014 г пак същите пари.
Аватар
msniki

Рейтинг: 1397

Мнениеот hitar_potar » Сря Май 21, 2014 9:20 am

Ае Николай, стига с тия реклами бе, братче - тва е 3-та или 4-та тема, в която ги рекламираш вече....
Остави си обявата да си свърши работата и не спами из форума! :crazy:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот msniki » Сря Май 21, 2014 9:35 am

hitar_potar написа:Ае Николай, стига с тия реклами бе, братче - тва е 3-та или 4-та тема, в която ги рекламираш вече....
Остави си обявата да си свърши работата и не спами из форума! :crazy:

Дада, точно 3-та, 4-та тема ще е...
1-ва реклами ми е. Виж ми мненията само.
Дърт заядливец ! :lol:
Аватар
msniki

Мнениеот hitar_potar » Сря Май 21, 2014 10:19 am

Ае човек, не се прави на ударен - за 3-ти или 4-ти път чета твое мнение в някоя тема, в което си казваш, че продаваш ХТ-та.
Става смешно вече - никой друг не прави така тук. Като искаш да му предложиш нещо на момчето, пусни му едно ЛС! :agree:

( :offtopic: И аз може да съм дърт, ама ти па си черен! :rofl: )
Аватар
hitar_potar

Мнениеот msniki » Сря Май 21, 2014 10:27 am

hitar_potar написа:Ае човек, не се прави на ударен - за 3-ти или 4-ти път чета твое мнение в някоя тема, в което си казваш, че продаваш ХТ-та.
Става смешно вече - никой друг не прави така тук. Като искаш да му предложиш нещо на момчето, пусни му едно ЛС! :agree:

( :offtopic: И аз може да съм дърт, ама ти па си черен! :rofl: )

Е айде дай линкове към темите където уж съм правил реклама.
Защото не ги намирам в мойте мнения нещо.
Ей как ме караш да спамя на момчето темата....
Такива типове шегички и заяждания солено почнаха да ми излизат. Знаеш за какво говоря, не става въпрос за тази тема.
Айде да не спамя повече, пиши каквото искаш. Като искаш да се заяждаш имаш фасебоок ми- пиши там.
На автора се извинявам за спама. :offtopic:
Аватар
msniki

Мнениеот Gvt333 » Сря Май 21, 2014 1:16 pm

Бягай далеч от всичко на AVID. Преди седмица си взех DEORE 2014 FULL set за 264лв от Байк компоненст. Ръкохватки, спирачни апарати, адаптори , ротори, комплект за скъсяване на маркучите. АДСКИ съм доволен. До сега бях с Елексири и само проблеми!
Gvt333

Рейтинг: 1402

Мнениеот hitar_potar » Сря Май 21, 2014 1:18 pm

Няма кво да давам линкове - то не са само спирачките, на които правиш реклама. Има си ЛС за рекламата.
Сори за офтопика.
Онтопик - Еликсирите са едни от най-удобните спирачки, които съм ползвал. Ако попаднеш и на безпроблемни, въобще няма да сбъркаш. От друга страна, ХТ 785 са наистина добри и си заслужават. Но не знам доколко повече си заслужават от SLX. :)
Аватар
hitar_potar

Мнениеот downhillera » Сря Май 21, 2014 3:58 pm

Купих две спирачки чисто нови shimano slx от hibike всичко ми излезе 230 лева малко повече се чака но за тези пари си заслужава чакането ! Спирачките спират брутално изобщо не се занимавай с авид ! :beer:
downhillera

Рейтинг: 1135

Мнениеот msniki » Сря Май 21, 2014 8:16 pm

hitar_potar написа:Няма кво да давам линкове - то не са само спирачките, на които правиш реклама. Има си ЛС за рекламата.
Сори за офтопика.
Онтопик - Еликсирите са едни от най-удобните спирачки, които съм ползвал. Ако попаднеш и на безпроблемни, въобще няма да сбъркаш. От друга страна, ХТ 785 са наистина добри и си заслужават. Но не знам доколко повече си заслужават от SLX. :)

Както ти казах и на живо- нещо си сънувал няма 3, 4-ти реклама. Затова не можеш да дадеш линкове. Защото се заяждаш без реална причина.
Направил съм 2-ти или 3-ти реклама за 7-8 месеца време. После ми кажи че спамя.
Предвид че съм направил над 300 поста за това време да помагам на хора, 3 поста реклама ако е проблем...
А да всеки път ми мрънкаш затова. Тук не си прав. Знаеш признавам като си прав. Сега просто не си.
ОН:
Елексир ЦР зависи от серията, тей като някой имаха проблеми. Проблеми с оплатненията главно и че гълтаха въздух.
Лостчета са горе-долу удобни, то все пак всеки си има предпочитания.
Примерно новите ХТ-та(мойте и без да правя реклама повече) са ми доста по удобни като модулация и дори смяната на масло е лестна.
Лостчето ми е супер удобно също. Отделно че нямат дефекта серия за разлика от Авид-а.
Отделно че имат Ice tech накладки който отвеждат топлината доста по сполучливо от авидските нормалния накладки.
ХТ или СЛХ разликата е във фрее-строка. Който пишат че не върши работа, но пък видях известна разлика като си поиграх със спирачките.
Аватар
msniki

Мнениеот marto_bikeara » Сря Май 21, 2014 10:52 pm

И аз мисля,че е по-добре да се насочиш към шимански спирачки,защото както каза msniki,имаше проблеми с тези цр,а и до колкото знам не само цр гълтат въздух.Другата причина да се насочиш към шимано е обезвъздушаването,при шимано елементарно,а при авид доста досадно,просто е голяма мъка.Огледай се за slx,ако не си много тежък ще ти вършат прекрасна работа и няма да имаш проблеми.
Успех :beer:
marto_bikeara

Рейтинг: 1225

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд