windv написа:Имате ли представа, дали на този водач, като се води за 34-38 зъба, ще работи с 32 плоча?
skulboy написа:Не гледай вилката сегамен ме интересуват само каплите, защото само тях ще вземам
Този зоом просто са го сложили да видят как ще стои боксера
ПП. Ако са 1.8мм проблем ли е?
msniki написа:Пък ако са ДТ шампион както пише, значи са 2мм дебели.
XCR120 написа:Здравейте имам avid elixir 1 предна която е без никакви проблеми
но не ме вдига когато спирам с нея
може ли някакъв съвет какво да направя
дали е от накладките или просто съм тежък за да ми вдигне
п.п. Спешно търся отговор!!! Мерси предварително !!!
msniki написа:XCR120 написа:Здравейте имам avid elixir 1 предна която е без никакви проблеми
Нови накладки - Superstar Kevlar. Спирачката е нисък клас и все пак с тези накладки може и да почне да спира.
Е зависи и колко тежиш преди всичко.
XCR120 написа:Здравейте имам avid elixir 1 предна която е без никакви проблеми
skulboy написа:Какъв е диаметъра на колчето и скобата на рам хт2?
XCR120 написа:msniki написа:XCR120 написа:Здравейте имам avid elixir 1 предна която е без никакви проблеми
Нови накладки - Superstar Kevlar. Спирачката е нисък клас и все пак с тези накладки може и да почне да спира.
Е зависи и колко тежиш преди всичко.
тежа 89 кг и спирачката я карам с 180 мм диск шимано
THEZOGGO написа:Някой може ли да ми даде съвет относно изправянето и правилното позициониране на изкривено ухо за заден дерейльор, което да бъде извършено без специалния инструмент за тази работа. Питам, тък като нямам Derailleur Hanger Alignment Tool. От това което гледах като видео туториали в интернет, става ясно, че ухото трябва да бъде в една равнина успоредно на задната касета. Така ли е или на мен не ми е ясно? Трябва ли да се гледа и друго нещо освен успоредноста с задната касета?
dexter_lab написа:boxxer 2009 (32mm) отоврих го, за профилактика и разглобих патрона на демпфера, клапата може да се сглоби по два начина:
- така че да е плътно затворена когато компресията е на макс или
- да не може са се затвори на 100%, но при минимална компресия да е по-широко отоворено от другия начин.
за тази джажа става въпрос http://ride.io/wp-content/uploads/stories/Technical/HowSuspensionWorks/02.jpg.
Как трябва да я сглобя, трбва ли да блокира на 100% отвора към патрона?
Wheeler написа:Aбсолютно задължително ли е да се монтира карбоново кормило с динамометричен ключ или може и без това, ако просто се натегнат болтовете достатъчно силно, без да се прекалява ?
Потребители, разглеждащи този форум: Lucky Loser, sos и 23 госта