Повечето карания ще са из Витоша, но в някои случаи може с кола да мръдваме и до близки места около София.
Admin написа:Как се променят нещата! Преди 2-3 години изобщо не бих повярвал, че някога ще се наложи да "крада" часове за каране и да се опитвам да наглася маршрутите колкото се може по-близо до София, та да не губя време в пътуване, и че основната цел ще е карането да приключи колкото се може по-бързо и стегнато, така че най-късно до обяд да сме обратно в големия град на работните си места. Сега тази ситуация е факт. И настоящата тема я създавам, за да си уговарям подобни карания, тъй като ако трябва и да съм без компания, по-добре направо да се гръмна.![]()
Повечето карания ще са из Витоша, но в някои случаи може с кола да мръдваме и до близки места около София.
eMcKu написа:По-рано не може ли ? Не за утре, ами по принцип, така и така си е светло от към 5 и нещо.
RastaWarrioR написа:Ония двамата, сериозните с ранното каране къде 06:00 утре 29 / 05
щете ли бе?
Говоря на туриста "Руди Фьолер" и мазохиста Мързел.
motomarzel написа:RastaWarrioR написа:Ония двамата, сериозните с ранното каране къде 06:00 утре 29 / 05
щете ли бе?
Говоря на туриста "Руди Фьолер" и мазохиста Мързел.
Аз искам!
Среща 06:00 на кръговото на Околовръстен път и бул. Черни връх (Драгалевци). Маршрута ще го решаваме в движение. Темпо...стегнато.
borislav написа:От другата седмица и аз ще започна да се включвам. Ама в по-ранните, защото и аз съм от 9 на работа.
Admin написа:И витошките са си много яки, да знаеш!
Назад към Индивидуални карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта