@mih: не подценявам нищо, казвам си мнението. ако съм искал да те подценявам, нямаше да пиша това изобщо. не съм очаквал такъв наставнически тон от теб, но все пак за всяко нещо си има първи път.
[/quote]
@bikerider,

[quote="bikerider"]
виждам, че си започнал да се натурализираш, но не се притеснявай, нормално е. доста трансформации съм видял, така че твоята не ми лежи на сърцето

хе-хе, сръдльо си ти

защото си видял много трансформации и затова ли моята (доколкото я има и ако изобщо е в посоката, в която си я представяш) и тя не те озадачава? всички еднакви ли са в твоите очи? налагаш шаблона и готово? на това не се връзвам, не те подценявам, просто си афектиран

[quote="bikerider"]
за книгите и реалността, повярвай ми, по-добре е да не даваш съвети, не говори добре за теб. явно съм сгрешил като сметнах, че водиш нормален разговор...[/quote]
а според тебе какъв разговор водя? влязъл съм тука да поучавам и да ви покажа колко съм научил за един месец в чужбина?

моето беше по-скоро псевдофилософско бълнуване и не беше насочено точно към теб и далеч не с идеята ДА СПОРИМ. спорът за мен е вече остаряла форма...
[quote="bikerider"]както вече казах прекалено се отдалечихме от екологията... приятен ден.
[/quote]
(искрено: )приятна вечер и на тебе!
и не прибързвай със заключенията