Здравейте!
Искам да ви питам коя рамка е по добра за спускане и фреерайд,здравина и така нататък.И слабости и предимства.
Мерси предварително!
msniki написа:дрън-дрън![]()
hitar_potar написа:....
hitar_potar написа:заяждане... мрън ... мрън...
hitar_potar написа:Мда, и с по-късия шок хода на Монгуса отива на 170.... А ти какво казваше? Че 160 е прекалено малко за нандолните дисциплини? Ми то където е 160, там е и 170.А относно дропа и мятането на Тачков - май не си наясно за кое точно говоря.
Ама дай да не спамим на момчето темата, че спиране няма - тебе те тресе дървената философия, мен ме тресе да не те оставям намира....
hitar_potar написа:Хем "дай да не се дракаме", хем изказваш мнение кво коментирам и кво чета... Интересна логика!
100% съм сигурен, че Монгус е по-тежката рамка, Рам ФР с тежък кол за седалка, тежка клампа, проходна ос, шок с желязна пружина и тежък комплект чашки за челото е точно 5 кила - измерено преди няколко дни.![]()
Честно казано, съгласен съм, че външния вид е до предпочитанията на всеки. Но пък и не съм видял досега човек, който да каже, че са красиви!![]()
А отделно Рам ФР е достатъчно лесен за модване с втулки и енгълсет, че да не му се ограничава хода.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта