daangel написа:Ramboys написа:Четейки тази тема моля отганизаторите да публикуват наградният фонд и разпределението му по категории на участниците, за да стане ясно дали въобще има смисъл да се участва в подобни меропреятия и да се правят такива големи разходи за участие.
В противен случай тази тема не може да бъде приемана като професионално мероприятие, а си остава хоби сбирка.
Ramboys, не съм сигурен, че разбрах какво искаш да кажеш, но за твое сведение първият в категория UCI мъже получава 400 евро и така с наградите до 15-тия. Но ако за теб да участваш в едно събитие е да получиш наградата, ето в това имаше много голям шанс. А тези, които се отнасят "професионално" към нещата, знаят, че в състезания от този калибър има и други неща освен наградния фонд - в този случай точки за теб, после за отбора ти и не на последно място за държавата.
Така че те оставям да си направиш бакалската и професионална сметка за разходите, които би направил за ЕДИНСТВЕНОТО и НАЙ-ПРЕСТИЖНОТО до този момент КРОСС-КЪНТРИ състезание...
Много ми е тъжно от отношението на много хора към спорта, който практикуват... Явно не професионално...
RastaWarrioR написа:Липста на таз годишният победител от Витоша100 се усети болезнено.
Марин написа:Аз искам да попитам организаторите колко точки получи България от това състезание по XCO при мъже елит UCI?
Тези шишета с шампанско на снимката на Анелия нейните съперници в състезанието ли са?
golfaaa3 написа:Скоро ще видим ли резултати от XCO
Марин написа:Аз искам да попитам организаторите колко точки получи България от това състезание по XCO при мъже елит UCI?
Тези шишета с шампанско на снимката на Анелия нейните съперници в състезанието ли са?
RastaWarrioR написа:Марин написа:Аз искам да попитам организаторите колко точки получи България от това състезание по XCO при мъже елит UCI?
Да, тези шишета са за съперничките на Ани.
Аз лично не ти разбирам въпроса, не съм запознат но мисля, че точки взима Ани и ККВарна а не БКС или националния отбор.
И какво значение има...
Всъщност видях, че Сръбкинята която се състезава на световно ниво е била в Нови Сад на клас2 кушия този уикенд, изпуснала е малко точки и кинти като не дойде на клас1 у нас.
П.п. Оппп сега видях, че питаш за мъжете.
drago_ks написа:Значи е моя грешката. Поне смятам теорията ми, че състезателите ни израстват остава вярна
k0cTaHeB написа:Сурово видео от тренировките в събота http://mpora.com/videos/AAdtl7q96ti8?hd=0
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта