Най-после нормални очила на нормална цена!!!
http://www.bikerwraps.co.uk/html/full_m ... orcyc.htmlкарах 5-6 години с едни но ги счупих, е, тези са само с този чифт плаки (в сайта има и други, със сменяеми) но са най-доброто, което съм успял да намеря изобщо в последните 2 години. Още не съм ги качвал горе, защото не съм се качвал горе скоро, но направих едно обичайно дом-работа, и-д-е-а-л-н-и. Не зная в планината на скорост под шарена сянка как ще се държат, там реално много рядко съм карал с тъмни, винаги с жълти или прозрачни. Доставката до БГ е 2,5 лири (или 2.75 хм) - за навсякъде е толкова. Идват както обикновено на 4тия ден.
Купувал съм китайски от този тип, слагал съм маркови на познати от този тип и това е най-доброто, не за плаката тя е ясна че може да се гледа Слънцето без проблем и че няма отблясъци, а за как покрива визуалното поле. Не е перфектно тъмно навсякъде, но за мен лично са идеални, нито отгоре имам вбесяващи дупки, нито отдолу, нито отстрани, нито на носа са тесни и да стоят много напред, нито са твърде отвесни.
Рамката не изглежда нещо впечатляващо, така че предстои да се разбере колко ще издържи, но са си ок. Не са стегнати като много от боклуците и да се нацепват само докато ги сложа, нито са хлабави и да имат някви гадни разтварящи се от потта гумички. Просто нормални чудесни очила.
Тъй като са големички не се сгъват на малко, не са подходящи да се веят на блузката, направени са да се носят и ползват.
Идват с микрофибърна кесийка и нищо друго.
Стоят неутрално, нито твърде спортни нито пък малоумни. За град и XC ще го ползвам тях. За скорост на шарена сянка вероятно ще ми трябва друг цвят а и предпочитам с ластик, та не очаквам тези да са ми така перфектни и за горе (каране по гравитацията).
Весело и успешно ~~~