Нашата група и mtb-bg.com ви канят на ВТОРОТО за тази година Каране с практически съвети!
Дата-та на събитието е 13.07.2014 година!!!
Инструктори за нас ще бъдат отново незаменимия екип - Любомир Ботушаров и помощници!
Мястото на срещата ни или СТАРТ - Финалната точка ще е:
ПЛОЩАДА В БОЯНА В ГРАДИНАКАТА ДО БОЯНСКО ХАНЧЕ!!!
Час в който участниците трябва да се съберат: 8:30 - 09:00 за теоретичната част.Тръгване към практическите занимания - 10:00 часа!!!
Техническата трудност е средна, на места висока - включва пътеки Т2, Т3 и Т4.
Карането ще е цял ден, подгответе си достатъчно храна и вода!!!
Освен доброто си настроение, трябва да вземете и:
Каска - Задължително!
Ръкавици - Задължително!
Допълнителна екипировка (наколенки, налакътници и т.н.) е силно препоръчителна.Все още е влажно сред листата винаги може да се намери камък, който да ви изненада

Често ще спираме по маршрута за дълго време, на места - и на сянка, така че не можете да разчитате, че карането ще ви държи топли!
Храна и вода - както споменахме по-горе. Преценете според личните си нужди.
Осветление и светлоотразителна жилетка - ако ще се прибирате на самоход към София
За допълнителна информация, прегледайте сайта ни, намерете ни в социалните мрежи и питайте тук! Също така следете каналите за информация (най-вече тази тема), защото може да съм изпуснал да кажа нещо важно!!!
Заповядайте да направим заедно уикенда по-вълнуващ и различен!
Поздрав - http://www.nashatagrupa-bg.org/

Експериментът с микрофона не е особено успешен, но се разбира.
 Експериментът с микрофона не е особено успешен, но се разбира. 

Супер
 Супер  

Отдавна не бях правил такава обърквация. Все пак покарах после няколко часа, трябваше да оползотворя излизането. За съжаление утре не мога да се включа.
 Отдавна не бях правил такава обърквация. Все пак покарах после няколко часа, трябваше да оползотворя излизането. За съжаление утре не мога да се включа.