hitar_potter написа:ми изглежда, че самата гума е била калпава
9teen8t9 написа:Здравейте, имам затруднения с намирането на пружина с дължина 125мм и да е 450 или 500 lbs. В онлайн магазините е пълно с 222 и 240.
Някой може ли да ми предложи магазин с по-голям асортимент.
Временно карам с 700 http://s13.postimg.org/rpho74b87/20140727_003856.jpg
Bace_kz написа:Определено не карам DH, но защо си мисля, че точно при DH е нужно ниско налягане на гумите за по-добро сцепление, без да се изпада в крайности ?
spirov92 написа:Хм... не мисля, че усукването при тюблес е по-лесно - просто повече се забелязва, тъй като се губи налягане. Но ако караш на нормалния налягания, няма да имаш проблеми. А щом караш DH, предполагам си с по-широки капли, което също помага срещу усукване.
Аз лично само веднъж съм губил налягане заради усукване, и то при човка, и ги карах неразумно меки.
Bace_kz написа:На 2,2 2,3 атмосфери едва ли ще имаш ядове с бордовете ... Може да изчакаш и това ... Поне при мен задните гуми много се режат и при по-големи разрези бозЪтЪ увисва, та сложи най-защитената гума отзад ако грамажа не те притеснява.
Любо написа:Мисълта ми е дали за чисто нова гума няма някаква " предварителна подготовка " , преди да се ползва
ЧестоНеадвкватен написа:Така и така поствам, да попитам на дискова худравлика как се преценява дали накладките са за смяна и къде в София могат да ми ги сменят когато се наложи? Става въпрос за SHIMANO BR-M395. Извинявам се ако нещо ама проверих в FAQ и така и не намерих ясен отговор.
Мерси предварително.
ЧестоНеадвкватен написа:..да попитам на дискова худравлика как се преценява дали накладките са за смяна...
Nocturne написа:ЧестоНеадвкватен написа:Така и така поствам, да попитам на дискова худравлика как се преценява дали накладките са за смяна и къде в София могат да ми ги сменят когато се наложи? Става въпрос за SHIMANO BR-M395. Извинявам се ако нещо ама проверих в FAQ и така и не намерих ясен отговор.
Мерси предварително.
Можеш да ги смениш сам-много е лесно, а иначе във всеки вело магазин ще ти ги сменят. Ако не можеш да прецениш колко им остава на твоите попитай някой механик.
Светнах с фенерче и всяка от накладките е дебела колкото ротора че и малко отгоре. Старото ми колело беше от Метро с В-брейк , за 7 години не ми се е налагало да сменям нито гуми нито накладки а се караше колелото доста и от мен по ДХ(те така се пречуках) и от баща ми ХС. Карам малко страхливо от както се пречуках и си извадих рамото. Спирачките нагряват доста но пак си спирам като хората.Ozzie написа:ЧестоНеадвкватен написа:..да попитам на дискова худравлика как се преценява дали накладките са за смяна...
Аз следвам едно упътване, според което, ако общата дебелина на фрикционния материал и накладката е 3 мм. или по- малко, то подлежат за смяна с нови.
Светнах с фенерче и всяка от накладките е дебела колкото ротора че и малко отгоре.
Потребители, разглеждащи този форум: Bi11y и 23 госта