Питам от любопитство - има ли гайка от вътрешния край, или болта се завива директно в плочата?
uBaH написа:Въпросът е, да купувам ли narrow-wide плоча, с цел да избегна слагането водач, или така и така ще ми е необходим?
Pr3d4t0R написа:При мен (твърдак) Race Face NW плоча и ХТ+ обтегач всичко е 6 - чувам само гумите по пътеката и няма никакво тракане на веригата. Също така не е падала (не бих казал, че съм много бърз, но не съм и бавен).
Аз лично не бих карал без башгард - мен ме прониза в хълбока плоча веднъж, а също така съм бил свъдетел и на разрязан прасец. Пък и особено с тези по големи зъбци въобще няма да е приятно. Башгарда пази повече мен отколкото плочата ; - )
uBaH написа: .. Скобата й е 34,9 мм (не знам за коя рамка я гласиш - нова карбонка имаш май) .. Отделно, че все още не съм намерил време да тествам като хората новия drivetrain, че да знам дали реално ще ми трябва или не.
breat написа:малко офтопик, може ли да се разглоби или среже от касета с 8 венеца последния най големия или 2-та последни , някой правил ли го е този номер ?
bio написа:breat написа:малко офтопик, може ли да се разглоби или среже от касета с 8 венеца последния най големия или 2-та последни , някой правил ли го е този номер ?
касета 8-ца с алуминиева паяк ?!? каква е ?
повечето са нитовани. разнитваш и си вадиш каквото ти трябва. имай предвид, че венчетата са по-широки от тези за 9-ка или 10-ка касети.
breat написа:касетата е Шимано HG30- 8
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта