Pesho dh написа:Искам някоя вилка със 160 ход по евтиничка и с повечко настройки (не да има само рибаунд) ще ви бъда благодарен за предложенията

за предпочитане е да е втора ръка ама ако има някъде по ефтина чисто нова (например някой сектор) не е проблем и нова ще се кара съвсем лек фр(т.е. Ам)

Втора ръка = проблеми. За пореден път го видях преди три дни.
Купихме хцт от човек вилката беше в мн добро техническо състояние без луфт с ход 100м. Единия пивот на в-брейка лепен като някво диво животно (пивота се разбра, че липсва чак като се чухме по гсм иначе сичко и беше перфектно ако не му бях звънал нямаше да го каже дори).Снимки щеше да ми праща после се оказа, че апарата му бил развален (гсм сигурно няма ся разбирам 19 век сме, приятели няма сигурно нормално дебил е).После ми праща няква стара напикана снимка на която не можеш и гъза си различиш. Тапата на левия ботуш смазана да не може човек да я отвори.Фтулката разбита, маншона лепен със изолирт блант да уплатни уж да не се вижда и разбира, че е сцупена фтулката. Гайката на левия ботуш не може да се развърти (цялата шпилка се върти, вътре в ботуша фиксиращия болт помлян). Стигна се до рязане на гайката с ножовка.Извадихме коловете вътре цялата помляна.Шпилките такава ръжда хванали сигурно в морска вода е държана.Вътрешните гайки на менгеме ги развивахме, а вилката беше в много добро техническо състояние с ход 100мм който се оказа 75мм и с добар луфт за цена от 50лв от нашия съфорумец: (YAX)
http://www.mtb-bg.com/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=21367Ще си купя боксър и после ще го продавам (минавам на по висок клас).
Бягай в магазина и си купувай чисто нова и не се занимавай с глупости.За едно няма нищо колко проблеми видяхме с един тъп хцт той настройки да била имала, втора ръка да била. Дай си парите на вятъра после реви тука във форума, кво чакаш после да си навираш вилката в г****а. Има един лаф
"То ако му няма нищо ще се продава ли?"