Тук ще публикувам развитието на проекта.
Само не успях да намеря информация за смяна на касетата на балканчето ако някои знае нещо по въпроса моля да ми пише.
brpraziel написа:Свалих старото средно и измерих мястото (където се поставя).Размерите са 65мм дължина и 35мм широчина.Със средни движения съм се занимавал най-малко и каквото гледам по сайтовете не пише колко са широки, широчината винаги ли е еднаква?Има ли касета която мога да ползвам в това разтояние?
brpraziel написа:За жалост съм във Варна но ще се възползвам от еконт за някои части.Започвам да се чудя дали вместо реставрация не мина на модификация
brpraziel написа:... Започвам да се чудя дали вместо реставрация не мина на модификация
diss написа:Нали знаеш, че тази рамка е от старите!? Отпред е 18 цола отзад 20. Имам 2-3 задни движения, и карантии от средното.Кормило и разни други чарколяци. Какво ти трябва?
evilzet написа:Тези, които са с 20 отзад и 18 отпред са, по-нови модели ( от 145лв.) и са като тип "чопър". При тях вече рамката се разглобява с един винт с голяма пластмасова глава.
Потребители, разглеждащи този форум: themaddog и 5 госта