Здравеите,искам да си взимам ново колело висок съм 162 тежа 46 бйоджет 1600(+/–200,300) ще се кара dh.Няма значение дали е твърдак али мекица,ново или втора ръка.Благодаря предварително.
Здравеите,искам да си взимам ново колело висок съм 162 тежа 46 бйоджет 1600(+/–200,300) ще се кара dh.Няма значение дали е твърдак али мекица,ново или втора ръка.Благодаря предварително.
Продавам успокойтел за верига
Който познае превода печели. Кво печели - ясновидски умения, очевидно.HighVoltage написа:схлабе
4исто нов с надронит
jafiso написа:Някой знае ли къде могат да се купят в България компресионни ръкави за крака?
Тежа 80 кг ,а прожината на задни шок е 550 либри и като седна се згъва на 50%. Как да разбера колко либри ми трябва?.......
Сигурно добре ще стават заварките с тези дръжки.popov66 написа:...аргонометрични дръжки...
из интернет обяваВелосиреда е много заразен.
Supercross222 написа:продаавам велосипед за спускане което е ново
Supercross222 написа:давам също гаранциони карти и касови белешки за всичко и котиите !
из интернет обяваПланината е за 8-9венци на шлиц
И аз така предполойих и затова вместо само лапа смених и курмилото,
из интернет обява26 цола кивоарена
Toni написа:Аз съм от хората които изпитват мусталгия
peshodh написа:Здравейте колеги може ли да ми препоръчате някоя хубава рамка за ам която да не е супер скъпа о да е с читаво рабощето очакване и дна не се блокира окачването при натисканрто на задната спирачка
pavlintt написа:средно движение и корубели за Shimano
Да не е една клйощава има няма 50-55кг ниска около 1,65см, косата и не е светло русо едно ръждиво такова, в лицето е почнала се сбръчква
cvb написа:http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=1916&p=1003201#p1003087Да не е една клйощава има няма 50-55кг ниска около 1,65см, косата и не е светло русо едно ръждиво такова, в лицето е почнала се сбръчква
optekon написа:Все още съм. начинаещ и не карам чак толкова много но все пак да попитам
размери 19 "
рамка тип Full Окачване
Рамка материал Aluminium Alloy
предавки 24 скорост
вилица пътуване 140 mm
размер колела 26 инча (MTB Челни размери обяснени)
brakeset Tektro Draco Auriga
chainset Truvativ Isoflow с мощност Spline BB
преден дерайльор SRAM X4
задния дерайльор шамани
превключватели SRAM X4
предната вилка Suntour Радион LOD
задния шок Suntour Радион въздух шок с отскок
джанти Double Стена Alloy
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта