jivkonik написа:TOYAGA аз споменах нещо в предишната тема точно след часовника!
Приемам
Добре бе, имаш бира! То па ебаси повода...
Не изпускайте от поглед е набиращия сила скандал с Расмусен, който уж 4 пъти не се явил на проби според Датската федерация, което те приемат като наличие на допинг и смърдят в момента по всички възможни начини.....
Хм... още по-пикантно е... Според правилника три предупреждения за неявяване на проби са равносилни на положителна проба. До оня ден Расмусен шикалкавеше колко точно пъти не се е явил и откъде точно е пращал поща, обаче вчера председателят на датската федерация рече, че всъщност предупрежденията са четири и сред тях има и такова от UCI. И изведнъж днес на нарочна пресконференция в хотела в Пау, Расмусен вика "не бе, три пъти не се явих - оня шефа на федерацията лъже, че са четири". Ебаси! Начи се едно вика "бе аз съм с положителна проба, амо оня иска да ме натопи, шото е педерас!" Да не говорим, че през последните години "пилето" на няколко пъти си е тренирал в Мексико (откъдето е жената, оттам е и родата

), вместо в Италия, както е попълвал въс формулярите на UCI, че кара с лиценз от Монако, където нещата са яко лабави и т.н. Абе въобще... Контадор па беше в "оня списък" на Фуентес... Заеби!