Всичко това засега е по информация от L'Equipe.
A за да стане ташака пълен, горе-долу по същото време италианската федерация е снела обвинението от Петаки и са излиза, че той си е "най-редовен астматик" и е трябвало да кара в Тура...

jivkonik написа:TOYAGA аз споменах нещо в предишната тема точно след часовника!![]()
Приемам![]()
Не изпускайте от поглед е набиращия сила скандал с Расмусен, който уж 4 пъти не се явил на проби според Датската федерация, което те приемат като наличие на допинг и смърдят в момента по всички възможни начини.....
PtD написа:Както виждам нещата, има известна аналогия с Формула 1 - отборът измисля някое нововъведение, после организацията го забранява, измислят друго - и него забраняват и така си се цикли, та технологията непрекъснато се развива.
Тук пак е така, само че тренировъчните режими явно са изцедени на максимум и единствения начин за по-добри постижения е да се върви към по-масово приложение на химията.
PtD написа:Е що, според мен точно такъв е случаяДа се намери новото люкарство преди да го обявят извън закона. Т.е. "всички лекарства дето знаем, вредят, тези които не ги знаем, не вредят"
jivkonik написа:Аз да попитам - какво в случая е допингирането?! Ползваш още кръв т.е. още червени кръвни телца т.е. увеличаваш си непозволено аеробния капацитет?!
TOYAGA написа:jivkonik написа:Аз да попитам - какво в случая е допингирането?! Ползваш още кръв т.е. още червени кръвни телца т.е. увеличаваш си непозволено аеробния капацитет?!
И не беше много сигурно дали могат да те гепат. Първия, който го хванаха с тоя номер, беше Тайлър Хамилтън на олимпиадата в Гърция - на Басо и другите беха намерили само пликове с техна кръв по хладилниците на Фуентес. Е са вече е по-сигурно, че работата може да се разплете...
NovemberCharlie написа:Аз само да питам - за кво им се кефите на тия зобаджии толкоз?
vitorino написа:Как се чувствувату като ПЕДАЛИ, а?
NovemberCharlie написа:Аз само да питам - за кво им се кефите на тия зобаджии толкоз?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта