отдавна се каня да се похваля с новосглобения ми твърдак. Вече на повече от 300 км, вкючително и едно пътешествийце Попово - Русе, през красивите русенски ломове.
Изпълнението и частите му до са повлияни до голяма степен от стила ми на каране. Използвам го за ежедневен къмютинг около 15 км, а уикендите ме носи по затънтени шосета и черни пътища. Не си падам по DH, скокове и т.н.
Ето го и него:
Рамката е RAM HT2, вилката е от Scot SUB. - Основното което се усеща с тази вилка е голямата повратливост и маневреност. Супер много олекна предницата и се маневрира с много голям кеф.
Курбели Shimano Alivio 48-36-26/175мм , Средното също е Аливио. Задната касета е Shimano HG30. Скоростите и контролите са от стария ми Аполон, но ми вършат перфектна работа. Спирачките и лостчетата също са от него, но и от тях съм доволен. С хубавите нови капли ковът на макс.
После е гордостта ми:
Mavic 317 с DT спици Формула с капсуловани лагери и Continental Top Contact. Вътрешинте гуми са най тънките и леки на schwalbe които намерих - Extra Light.
Като цяло съм страшно доволен. На равното върви сам, а баирите вземам без никакви проблеми.

За вбъдеще планирам да сменя платформите с автомати, другите неща за сега си ми харесват.

Поздрави,
Кръстака